Norton vs McAfee 2024: Hvilken antivirus er egentlig den bedste?

Læsetid: 18 Minut

Tusinder af mennesker bliver ofre for cyberangreb, så det er vigtigt at holde dine enheder beskyttede. Det er dog svært at vide, hvilken løsning der er bedst med så mange antivirusprodukter på markedet. Derfor lod jeg de største navne på antivirusmarkedet – Norton og McAfee – gennemgå en række detaljerede tests for at sammenligne de to mærker.

Hvis du ikke har tid til at læse videre, kom endte Norton som vinder. Ud over sin perfekte malware-detekteringsscore har den gavnlige funktioner såsom skylagring og en adgangskodeadministrator. Hvorfor ikke se det selv og prøve Norton uden risiko i 60 dage med deres pengene-tilbage-garanti.

De fleste af McAfees ekstrafunktioner er ikke så gode som Nortons, men dens VPN giver højere hastigheder. Hvis dette lyder bedre for dig, kan du bruge McAfees pengene-tilbage-garanti til at prøve det selv i 30 dage. Derudover kan du også kontakte McAfees kundesupport på dansk.

Prøv Norton risikofrit!

Har du travlt? Her er et sammendrag på et minut af kategorivinderne

Norton Security-logo
Virusscanner Opdagede 100 % af al malware med tre scanningstyper (hurtig, fuld og brugertilpasset) Opdagede 100 % af al malware med tre scanningstyper (hurtig, fuld og tilpasset)
Livebeskyttelse Opfangede 100 % af al malware i livetest Al malware fundet i livetests
Systemets ydeevne Minimal nedsættelse af enhedens hastighed Ingen mærkbar effekt på enheden
VPN Ubegrænsede data, 30 serverplaceringer og deblokering af streamingplatforme – men gennemsnitlige hastigheder Fremragende hastigheder, ubegrænsede data, 23 serverplaceringer og deblokering af Netflix
Forælderkontrol Avancerede tilpasningsmuligheder på Windows, Mac, Android og iOS Godt udvalg af funktioner til Windows, Mac, Android og iOS
Firewall Stærk beskyttelse som standard Kraftig beskyttelse som standard
Passwordadministrator Ubegrænsede adgangskoder i alle abonnementer med en unik funktion til automatisk ændring Begrænset til 15 adgangskoder i alle abonnementer undtaget et
Gaming-mode Blokerer pop up-meddelelser og baggrundsopgaver, når du spiller Suspenderer pop up-meddelelser og baggrundsopgaver under spil
Optimeringsværktøjer Inkluderer starthastighedsoptimering, midlertidig filrensning og diskdefragmentering Ingen
Andre funktioner Cloud-backup og identitetstyveribeskyttelse er stærke tilføjelser, mens blokering af webcam er en vigtig funktion Makulering og kryptering af filer er nyttige, men specialiserede funktioner, selvom beskyttelse mod identitetstyveri er en velkommen tilføjelse
Enhedskompatibilitet Fungerer på Windows, Mac, Android og iOS. Understøtter Windows, Mac, Android og iOS
Kundeservice Hurtige svar via livechat med support via e-mail, telefon og forum Gennemsnitlige livechat-hastigheder med support via e-mail, telefon og forum
Pris Funktionsfyldte abonnementer spænder fra billige til premium God værdi, men nogle abonnementer har for få funktioner
Gratis version Syv dages gratis prøveperiode 30 dages gratis prøveperiode
Pengene-tilbage-garanti 60 dage 30 dage

Hvordan jeg testede og sammenlignede Norton vs McAfee

Jeg sammenlignede Norton og McAfee i de følgende 13 kategorier.

  1. Virusscanner — Jeg sammenlignede ydeevnen for hver virusscanner.
  2. Live malwarebeskyttelse — Jeg testede, om hvert antivirusprogram kunne registrere nyudgivet malware.
  3. System-ydeevne — Jeg målte præstationseffekten under forskellige opgaver.
  4. VPN — Jeg kontrollerede hastigheden og sikkerheden for hver indbygget VPN.
  5. Forælderkontrol — Jeg så på, hvor godt forælderkontrollen klarede sig.
  6. Firewall — Jeg undersøgte standard- og tilpasningsmulighederne for hver firewall.
  7. Password-administrator — Jeg testede hver adgangskodeadministrator for at se, hvor godt den fungerer.
  8. Gaming-mode — Jeg spillede onlinespil, mens jeg kørte hvert antivirusprogram.
  9. Optimeringsværktøjer — Jeg testede hvert optimeringsværktøj og dets effektivitet.
  10. Andre funktioner — Jeg tjekkede de ekstra funktioner for at se, om de er værd at bruge.
  11. Enhedskompabilitet — Jeg downloadede antivirusprogrammet til Windows, Mac, Android og iOS.
  12. Kundeservice — Jeg testede support til livechat, e-mail og telefon.
  13. Pris — Jeg besluttede, hvilket abonnement der virkelig er pengene værd.
  14. Gratis version — Jeg downloadede den gratis prøveversion for at se, om den var god.
  15. Pengene-tilbage-garanti — Jeg testede refusionspolitikken for at se, om jeg kunne få mine penge tilbage.

1. Virusscanner — Norton er hurtigere til at opdage malware

Nortons virusscanner overgår McAfee, men kun lidt. Både Norton og McAfee tilbyder de samme scanninger: En hurtig scanning efter sårbare områder på din enhed og en brugerdefineret scanning til analyse af specifikke filer. De tilbyder også en dybdegående scanning, der kontrollerer alle filerne på din enhed. Da jeg testede den dybdegående scanning, tog McAfees fulde scanning 53 minutter, mens Norton imponerende nok kun havde brug for 12 minutter i alt.

Disse to antivirusprogrammer bruger maskinindlæring til at identificere nye trusler. Jeg var imponeret over begge tjenester, da de opdagede 100 % af alle malware-trusler på min enhed. Norton havde nul falske positive (uskadelige filer, der ses som skadelige af softwaren), mens McAfee havde to.

Selvom McAfee har en god score, klarer Nortons nøjagtige virusscanner og hurtige hastigheder sig en smule bedre end McAfee.

Virus Scanner Vinder: Norton

2. Livebeskyttelse mod malware – Fantastiske resultater fra både Norton og McAfee

Hvad livebeskyttelse af Norton og McAfee angår, kunne jeg ikke finde en klar vinder. Begge programmer tilbyder fantastiske sporingsresultater, ingen falske positive og en nem opsætning for alle brugere.

Det er godt at finde eksisterende trusler på din PC, men det er vigtigt at forhindre dem i at komme derind. Jeg oprettede en testmaskine og beskød hvert program med malware-trusler opdaget i løbet af de sidste 24 timer. Både Norton og McAfee blokerede 100 % af de seneste trusler live, hvilket er fantastisk for begge.

Ingen af programmerne sporede falske positive. Mange populære antivirusprogrammer sporer mange falske positive i mine tests, så det er en stor præstation for begge!

Jeg kan også godt lide, at du ikke behøver at reagere, når der findes en trussel, da både Norton og McAfee vil slette trusler automatisk eller sætte dem i karantæne. Prøv det selv, og få Norton i 60 dage med deres pengene-tilbage-garanti.

Vinder i beskyttelse af malware live: Uafgjort

3. Systemydelse – McAfee er lidt hurtigere end Norton

McAfee tilbyder bedre systemydelse på tværs af forskellige opgaver. Jeg opdagede, at Norton også er hurtig, men i visse opgaver (f.eks. at indlæse hjemmesider eller kopiere filer) mangler den et par procentpoint.

For at måle hastighedsforskellen kørte jeg adskillige tests, herunder indlæsning af hjemmesider, kopiering af filer og opstart af programmer.

Gennemsnitlig nedgang
Indlæsning af populære hjemmesider Kopiering af filer (lokalt) Indlæsning af standardapps Gennemsnit
Norton 11% 3% 11% 8.33%
McAfee 5% 0% 11% 5.33%

I gennemsnit bemærkede jeg næsten ikke denne forskel på mine enheder. Selvom McAfee er hurtigere her, anbefaler jeg, at du træffer din beslutning baseret på andre faktorer. Du kan prøve McAfee i 30 dage risikofrit med dens pengene-tilbage-garanti.

Systempræstationsvinder: McAfee

4. VPN – McAfees hastigheder gør den bedre for onlineaktiviteter

McAfees indbyggede VPN imponerede mig med sine høje hastigheder. Med Norton kunne jeg få adgang til flere streamingtjenester, men jeg havde meget lavere hastigheder. Selvom dette er en personlig præference, følte jeg, at McAfees hurtigere præstation gav den sejren.

Jeg testede adskillige servere i USA, Storbritannien, Canada og Australien. I alle tilfælde foruden Australien nåede jeg 130 Mbps (mine grundhastigheder er på 300 Mbps, hvilket gør dem cirka 43 % langsommere). VPN’er, som indeholder en antivirus, er ofte meget langsommere end dertil indrettede VPN’er, så jeg var begejstret over at se disse resultater. Jeg testede det endda med en nærliggende tysk server og downloadede en 34 GB torrentfil på kun 43 minutter! Som en bonus leverer McAfee sine lokalsprogede apps på adskillige sprog inklusive dansk.

På den anden side havde Norton problemer med at opretholde hurtige serverhastigheder. Med sine lokale servere i Storbritannien og Tyskland nåede jeg 80-100 Mbps, hvilket er fantastisk. Men da jeg oprettede forbindelse til servere i USA eller Australien, faldt disse hastigheder til 7-15 Mbps. Disse lavere hastigheder er lige nok til streaming, men jeg havde mange forsinkelser buffering og kunne ikke se 4K-indhold.

Skærmbillede af McAfee Safe Connect VPN, der opretter forbindelse til en server

Jeg var imponeret over McAfees høje hastigheder på alle servere, jeg testede

Det er en tæt kamp, når det gælder om at fjerne blokeringer af streamingwebsites. Jeg brugte Nortons VPN til at få adgang til amerikansk Netflix og HBO Max. Derimod kunne McAfee fjerne blokeringen af amerikansk Netflix, men ingen andre streamingplatforme.

Jeg testede også begge VPN’er for sikkerhedsfejl, herunder DNS- og IP-lækager – og ingen af VPN’erne havde nogen lækager. Det er vigtigt til anonym browsing, da det forhindrer din identitet i at blive opdaget.

Jeg er ofte frustreret over dårlig ydeevne, når jeg bruger eksterne VPN-servere, så jeg værdsatte McAfees serverhastighed. Norton har dog den bedste VPN, hvis du er en stor fan af streaming. Uanset hvad har begge antivirusvirksomheder de bedste integrerede VPN’er på markedet, så du kan ikke gå galt i byen med nogen af mulighederne.

VPN-vinder: McAfee

5. Forælderkontrol – Norton er lidt mere omkostningseffektiv

Begge antivirusprogrammer tilbyder forælderkontrol af høj kvalitet, da du kan spore placering, blokere upassende apps og spore besøgte hjemmesider med begge. Nortons forælderkontrol er dog bedre end McAfee på grund af dens bedre funktioner og brugertilpasning.

Skærmbillede af Norton 360's indstillinger for forældrekontrol.

Jeg kunne godt lide det brede udvalg af funktioner, der tilbydes med Nortons forælderkontrol

Norton kan endda konfigureres til at spore, hvilke YouTube-videoer der ses, og viser dig en videofremhævning, så du kan se, om den er alderssvarende. Du kan også aktivere skoletilstand for at fjerne distraktioner og spore søgemaskinebrug.

Du kan se en komplet sammenligning af funktioner i nedenstående tabel:

Norton McAfee
Tidsovervågning
Enhedsrestriktioner
Videoovervågning
Mobilfunktionalitet
Hjemmesidesporing
Placeringssporing
Søgeoverblik
Skoletidsindstillinger
Advarsler

For det meste tilbyder begge antivirus meget lignende forælderkontrolindstillinger. De er begge kraftige og hjælper med at sikre, at dine børn er beskyttet både online og i den virkelige verden. Med sin samlede billigere pris og et par flere funktioner vinder Norton denne kategori med en lille margin. Prøv Norton i dag, og test selv, hvor godt disse funktioner fungerer. Apps er også tilgængelige på dansk, så din oplevelse med Norton bliver endnu bedre.

Vinder af forælderkontrol: Norton

6. Firewall – Begge Firewalls tilbyder kraftig sikkerhed

Norton og McAfee inkluderer begge firewalls, der kan tilpasses, og som giver god beskyttelse. Norton inkluderer en hvidliste (en pålidelig liste) over populære programmer til at reducere opsætningstiden. McAfee har ikke denne hvidliste, og jeg fandt det mere irriterende at skulle give alle mine programmer adgang.

Begge overvåger kontinuerligt applikationer for at sikre, at de er sikre, og blokerer dem, hvis de bemærker mistænkelig opførsel. Begge antivirusprogrammer advarer dig også om potentiel netværksindtrængning.

Skærmbillede af Norton 360's firewallindstillinger i Windows.

Norton tilbyder detaljeret firewalltilpasning for øget sikkerhed

Selvom du kan stole på standardindstillingerne, var jeg glad for at se, at der er mange tilpasningsmuligheder for mere avancerede brugere. Jeg var i stand til at administrere porte, individuelle enheder på mit netværk og kontrollere spioner.

Da firewalls til Norton og McAfee er så ens, står begge lige i denne kategori. Hvis du ønsker at konfigurere en firewall til din enhed, anbefaler jeg, at du prøver Norton.

Firewall-vinder: Uafgjort

7. Password-administrator — Norton tilbyder flere funktioner på flere abonnementer

Nortons adgangskodeadministrator overgår let McAfee. Med Norton får du ubegrænset lagerplads til dine loginoplysninger og en avanceret automatisk ændring af adgangskodefunktioner på alle planer. McAfee giver dig kun mulighed for at gemme 15 adgangskoder, medmindre du opgraderer til den dyreste pakke, hvilket ikke er nok for de fleste. Jeg har personligt næsten 400 sæt loginoplysninger.

En anden ekstraordinær funktion er Nortons imponerende værktøj til automatisk ændring af adgangskoder. Den genererer automatisk en ny adgangskode til et websted og ændrer den for dig – du behøver ikke at justere det selv manuelt. Selvom den ikke fungerer med nogle specialiserede websteder, testede jeg den med succes med Netflix og Reddit.

Samlet set var jeg tilfreds med Norton og McAfees evne til at generere adgangskoder, gemme dine loginoplysninger og udfylde dem automatisk i de relevante onlineformularer. Du kan også gemme sikre noter med begge programmer, hvilket jeg finder meget nyttigt til at huske vigtige oplysninger. Alt dette beskyttes bag den enkelte superstærke adgangskode, som du skal huske.

Skærmbillede af Norton 360's adgangskodeadministrator hvælving

Brug af Nortons indbyggede adgangskodeadministrator forbedrer din onlinesikkerhed og gør dit liv lettere

Norton vinder denne kategori med sin funktion til automatisk ændring og ubegrænset lagerplads. Du kan prøve adgangskodeadministratoren selv med en af Nortons abonnementer.

Password-administrator-vinder: Norton

8. Gaming-tilstand – Begge tilbageholdte meddelelser og baggrundsprocesser

Både Norton og McAfee tilbyder en meget lignende spiloplevelse. De har begge vigtige funktioner, som jeg ville forvente af en gaming-antivirus, som at lukke for baggrundsmeddelelser, mens du spiller. Derudover suspenderer de baggrundsopgaver, så dit spil kan få fuldt udbytte af dit systems ressourcer (CPU og GPU), mens du spiller.

Skærmbillede af Nortons Silent Mode er slået til.

Nortons lydløse tilstand giver dig mulighed for at spille eller starte andre apps på fuld skærm uden afbrydelser

Jeg testede begge antivirus, mens jeg spillede spillene Call of Duty: Warzone og Rocket League, og var glad for at se, at de begge fungerede godt. Jeg har ikke bemærket nogen forbedring i ydeevne eller framerate, men det var rart ikke at blive afbrudt af nogen meddelelser.

Vinder af spiltilstand: Lige

9. Optimeringsværktøjer – Kun Norton tilbyder disse funktioner

Norton vinder som standard, da McAfee ikke har nogen optimeringsværktøjer. Nortons tilbud inkluderer en PC-startoptimering, diskoptimering, midlertidig filrensning og startdrevs-defragmentering.

Jeg testede disse funktioner på min Windows 10-PC og fandt, at de alle fungerede hurtigt og nemt. Jeg bemærkede ingen større forskel i hastigheder efter at have gjort det, men PC’en er ret ny, så jeg forventede ikke meget. På ældre computere eller dem, der har været brugt mere, hjælper disse funktioner dog med at holde din enhed optimeret.

Hvis du har en enhed, der skal optimeres, kan du prøve Norton i op til 60 dage uden risiko ved hjælp af dens pengene-tilbage-garanti.

Optimeringsværktøjs-vinder: Norton

10. Andre funktioner – Norton har mere nyttige cybersikkerhedsværktøjer

Selvom både Norton og McAfee indeholder nyttige funktioner, tager Norton føringen med et par vigtige tilføjelser.

Norton McAfee
Cloud-backup
Fil-makulator
Webcam-blokering
Krypteret lagring
Identitetsbeskyttelse

Begge programmer tilbyder beskyttelse mod identitetstyveri, selvom Norton kun tilbyder dem med sine bedste abonnementer. Begge antivirusprogrammer overvåger internettet, inklusive det mørke net, for forekomster af dine personlige data. De giver dig også besked, hvis dine oplysninger er blevet brugt mistænkelige et eller andet sted. Det er en fremragende tilføjelse til begge apps og tilføjer et lag af digital sikkerhed ud over det grundlæggende malware-forsvar.

McAfees fil-makulator giver dig mulighed for at ødelægge følsomme filer, men jeg fandt ud af, at jeg ikke brugte den meget. Dens krypterede lager er også en god tilføjelse til at skjule følsomme filer og mapper, men jeg havde sjældent brug for det.

Selvom det ikke har nogen af disse værktøjer, kunne jeg godt lide Nortons krypterede skylager (mellem 2 GB og 100 GB), der er inkluderet i alle abonnementer. Det er et godt supplement til dens ransomwarebeskyttelse – hvis din enhed er eksponeret, vil du få ro i sindet ved at vide, at dine mest følsomme filer er sikre andre steder. Den er let at konfigurere, og jeg konfigurerede hurtigt dens planlægningsindstilling til at sikkerhedskopiere mine filer regelmæssigt uden yderligere interaktion. Med Nortons webcam-blokering kan du sikre, at kun specifikke apps får adgang til dit webcam, når du vil have det. I betragtning af de kendte farer ved at lade dit webcam være åbent eksponeret, er det en fantastisk måde at give dig selv ro i sindet.

Norton vinder denne kategori, fordi jeg fandt dens funktioner mere nyttige end, hvad McAfee havde at tilbyde.

Vinder af andre funktioner: Norton

11. Enhedskompatibilitet – Norton og McAfee arbejder begge på en række operativsystemer

Norton og McAfee understøtter begge nuværende og tidligere versioner af Windows, macOS, Android og iOS.

Norton McAfee
Windows 10, 8.1, 8, Vista, 7 SP1 og XP (32 bit) 10, 8.1, 8 og 7 SP1
Mac 10.13 til 10.15  10.12 til 11.0
Android 4.1 eller nyere 4.1 eller nyere
iOS 8 eller nyere 10 eller nyere

Jeg testede begge antivirusprogrammer på disse enheder, og de var nemme at sætte op overalt. På Windows og macOS downloadede jeg let installationsprogrammer fra hver hjemmesides download-sektion, og på mobil downloadede jeg apps fra de respektive appbutikker. Når du er logget ind, skal du bare lade appen køre i baggrunden. Begge kræver minimal interaktion, medmindre en trussel opdages, eller du vil bruge en funktion.

Enhedskompabilitets-vinder: Lige

12. Kundeservice – Nortons kvalitet og hastighed vinder ud

Norton og McAfee har begge flere muligheder for kundesupport, men Norton vinder denne kategori på grund af sine hurtige svartider og venlige kundesupportrepræsentanter.

Da jeg testede livechat-indstillingen, var Nortons gennemsnitlige ventetid kun et minut sammenlignet med McAfees 10 minutter. Derudover forstod McAfee-supportmedarbejderen ikke mit problem i flere minutter og kunne stadig ikke hjælpe mig, da de først gjorde.

Skærmbillede af en samtale med en Norton-kundesupportagent via live chat.

Nortons live chat tilbyder hurtig assistance fra kyndige supportagenter

Da jeg testede telefonsupporten, tog det begge virksomheder cirka 15 minutter at oprette forbindelse til en kundesupportagent. De var venlige og vidende om mine forespørgsler og løste mine problemer inden for 5 minutter.

Du kan se en sammenligning af supportmuligheder og hastigheder nedenfor.

Norton McAfee
Livechat
Gennemsnitlig ventetid på livechat To minutter 10 minutter
E-mailsupport
Gennemsnitlig e-mailsvartid Én dag Én dag
Telefonsupport
Fællesskabsforum
Online vidensbase
Videovejleder

Selvom begge antivirusvirksomheder har lignende telefonsupporttider, gør Nortons livechat-kvalitet, hastighed og yderligere videoguider den til vinderen.

Kundeservicevinder: Norton

13. Pris – Norton tilbyder flere valgmuligheder til forskellige priser

Norton tilbyder sin centrale malware-beskyttelse som en del af sit billigste antivirusabonnement. Det er billigere end McAfees grundabonnement og tilbyder kraftig sikkerhed med flere tilføjede funktioner.

Det er det, der gør Norton til et mere attraktivt tilbud, hvad pris angår. Til at begynde med får alle Nortons abonnementer skyopbevaring og en adgangskodeadministrator (kun McAfees dyreste abonnement omfatter det). Den eneste ekstra funktion, som McAfee har i alle abonnementer, er en VPN. Den merværdi, som Norton tilføjer, gør det til det billigste antivirusprogram for mig. Se Nortons priser selv for at se, om de matcher dit budget.

Prisvinder: Norton

14. Gratisversion – McAfees prøveperiode er længere end Norton

Hverken Norton eller McAfee har en gratisversion, men begge har gratis prøveversioner. McAfee vinder her, da den har en 30 dages gratis prøveperiode – Norton har kun en gratis prøveperiode på syv dage. McAfee kræver heller ikke nogen kreditkortoplysninger, men det gør Norton.

En uge burde være længe nok til at afprøve begge antivirussers hovedfunktioner, men det er fantastisk at få en hel måned med McAfee. Prøv McAfees gratis prøveversion i 30 dage. Jeg anbefaler også, at du prøver Nortons syv dages prøveversion for at sikre dig, at du træffer den bedste beslutning. Du kan bruge alle premiumfunktionerne i dit valgte abonnement i løbet af denne periode med begge programmer. Det er en fantastisk måde at se, om produkterne passer til dig, før du tegner et abonnement.

Gratis versionsvinder: McAfee

15. Penge-tilbage-garanti – Norton har en 60-dages refusionsperiode, og den er lettere at gøre krav på

Begge antivirusser tilbyder tilbagebetalingsgarantier, men Nortons er dobbelt så lang efter 60 dage kontra McAfees 30 dage. Jeg fandt det også væsentligt lettere at få en refusion fra Norton end McAfee.

Det var enkelt at få en refusion fra Norton. Jeg kontaktede simpelthen en kundeservicemedarbejder via deres døgnlivechat, og de bekræftede refusionen inden for få minutter. Jeg fik pengene tilbage på min konto fem dage senere.

Skærmbillede af at modtage en refusion gennem Nortons live chat.

Jeg fik en refusion godkendt på få minutter på Nortons liv chat, hvilket ikke er muligt med McAfee

Desværre var McAfees refusionsproces ikke så enkel. Jeg var nødt til at indsende en anmodning om refusion online, hvorefter jeg fik tilsendt et telefonnummer til support, som jeg skulle ringe på. Det er langt fra perfekt og virker som et trick til at gøre det sværere at holde op. Det tog cirka fem minutter at forbinde til en kundeservicemedarbejder og yderligere 10 i alt for alle de krævede annulleringstrin. Heldigvis blev min refusion til sidst godkendt, og jeg havde pengene tilbage syv dage senere. McAfee tilbyder også sin kundesupport på forskellige sprog, herunder dansk.

Samlet set var Nortons refusionsproces betydeligt lettere og hurtigere end McAfee. Ikke alle vil eller har tid til at oprette og foretage et telefonopkald, hvilket gør Nortons enkle livechat-løsning problemfri til sammenligning. Som en bonus kan kundeservice også kontaktes på dansk.

Vinder af pengene-tilbage-garanti: Norton

Og vinderen er … Norton (men ikke meget)

Både Norton og McAfee er førsteklasses antivirusser, der tilbyder effektiv beskyttelse mod de nyeste onlinetrusler. De er lige gode, men adskiller sig på nogle få vigtige måder.

Norton er bedre for dem, der har brug for et integreret cloudlager og en adgangskodeadministrator til en overkommelig pris. På den anden side er McAfees største fordel dens VPN. Dens superhurtige hastigheder gør den til et perfekt match for alle, der har brug for en antivirus og en VPN af høj kvalitet på samme tid.

Du kan prøve Norton med dens 60 dages pengene-tilbage-garanti eller tjekke McAfees 30 dages pengene-tilbage-garanti risikofrit for at se, hvad du foretrækker.

Samlet vinder: Norton


Andre af de bedste antivirusmærker i 2024

Redaktørens bemærkning: Vi værdsætter vores forhold til vores læsere, og vi stræber efter at vinde din tillid gennem gennemsigtighed og integritet. Vi er i samme ejergruppe som nogle af de brancheførende produkter, der er anmeldt på denne hjemmeside, herunder Intego, Cyberghost, ExpressVPN og Private Internet Access. Dette påvirker dog ikke vores anmeldelsesproces, da vi overholder strenge testmetoder.

Vi anmelder forhandlere ud fra omfattende test og research, men tager også højde for din feedback, og vores affiliate kommision med udbydere. Nogle udbydere er ejet af vores moderselskab.
Natasja Engholm
Jeg er dansk journalist, podcaster og skribent. Jeg har en kæmpe interesse i medierne, sprog, kommunikation og alle de vigtige teknologier og den sikkerhed, som følger med. Jeg har 16 års erfaring som skribent, journalist og researcher, og jeg elsker at dykke ned i nye teknologier. Jeg er en erfaren anmelder af de nyeste teknologier i cybersikkerhedsverdenen. Når jeg ikke arbejder for Wizcase, dykker jeg ned i en verden af andre sikkerhedstrusler gennem min personlige podcast TerrorTalks International,hvor jeg fortæller historier om terrorisme og radikalisering.
Kunne du lide denne artikel?
Så anmeld den venligst!
Jeg hadede den Jeg kan ikke rigtigt lide den Den var ok Ret god! Var vild med den!

Vi er glade for du synes om vores arbejde!

Som en værdsat læser, håber vi du har lyst til at tjekke os på Trustpilot? Det er hurtigt, og betyder alverden for os. Tak for at du er fantastisk!

Bedøm os på Trustpilot
4.53 Brugere som har 3 stemt
Overskrift
Kommentar
Tak for din feedback
Loader
Please wait 5 minutes before posting another comment.
Comment sent for approval.

Skriv en kommentar

Loader
Loader Vis mere...