Værdibyg

Værdibyg

Byggeri

København, Hovedstaden 6.322 følgere

Anbefalinger og værktøjer til udbredelse af værdiskabende byggeprocesser

Om os

Værdibyg er et branchefællesskab, som er etableret i 2008 af byggeriets toneangivende organisationer. Udgangspunktet er en erkendelse af, at der tabes megen værdi i de mange grænseflader, overleveringer og faseskift i byggeprocessen. Dette er udfordringer, der må løses af byggeriets parter og virksomheder i et samspil. I samarbejde med byggeriets praktikere udarbejder og udbreder Værdibyg vejledninger til at forbedre byggeriets processer gennem dialog og samarbejde på tværs af fag og virksomheder. Det handler om forventningsafstemning og at synliggøre projektets forudsætninger for de involverede parter. Dermed skabes et solidt fundament for en god byggeproces. Værdibyg er et samarbejde mellem: Danske Byggefag, Bygherreforeningen, Danske Arkitektvirksomheder, DI Dansk Byggeri, Foreningen af Rådgivende Ingeniører - FRI, Konstruktørforeningen og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Websted
http://www.vaerdibyg.dk/
Branche
Byggeri
Virksomhedsstørrelse
2-10 medarbejdere
Hovedkvarter
København, Hovedstaden
Type
Partnerskab
Grundlagt
2008

Beliggenheder

  • Primær

    Bryghuspladsen 8

    København, Hovedstaden 1473, DK

    Se ruten

Medarbejdere hos Værdibyg

Opdateringer

  • Se organisationssiden for Værdibyg, grafik

    6.322 følgere

    Så er det endelig blevet juleaften 🎄⭐, og Værdibyg og botten 🤖 trækker stikket for i år. Det har været et travlt efterår, hvor der er blevet spyttet 📙📙 to vejledninger, en publikation og en rapport ud, udarbejdet cases og 🛠️værktøjer og afholdt temamøder og konferencer og meget mere. Er der noget, du har misset? Så har vi lavet en opsamling, som du kan læse via 🔗 i kommentarsporet. Tak til alle jer, der bidrager til Værdibygs arbejde. Til temamøder, ved workshops, i netværk, på konferencer mm. Vi kan ikke være Værdibyg uden jeres deltagelse. Vi ser frem til at mødes igen, når dagene er blevet lidt længere, og batterierne er ladet op igen. Glædelig jul 🎄og godt nytår 🎇🎉 fra os i Værdibyg 🧡 Andreas, Ditte, Mads, Mette, Morten, Nina, Rolf og Stephan.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Nu er vi der næsten! Men du må styre dig lidt endnu, inden du flår gaverne op, rør' ved den rosin, kysser julemanden og hvad du ellers kan finde på af narrestreger. Ellers løber du en risiko for at blive socialt udstødt. At styre -- ikke sig, men risici -- er også emnet for en af Værdibygs vejledninger. Med vejledningen ”Risikostyring på byggeprojekter” 📙 får du en struktureret tilgang til risikostyring gennem hele byggeprocessen. Du får konkrete værktøjer til at identificere, vurdere og håndtere risici i dit projekt. Et af de centrale råd i vejledningen er at involvere alle relevante parter tidligt i risikoprocessen og sikre løbende opfølgning gennem hele projektet. 🛠️Værktøjer fra vejledningen: • Guide til risikoworkshops • Skabelon til risikomatrice og risikolog • Guide til identifikation af muligheder (ikke kun fokus på trusler) Vejledningen henvender sig til bygherrer, rådgivere og entreprenører, der skal arbejde systematisk med risikostyring i byggeprojekter. Den er særligt relevant for projektledere og andre nøglepersoner i større byggeprojekter. Vejledningen er udarbejdet med Mikael Hygum Thyssen og Karim Cedric Meaouia (NIRAS) som penneførere og med støtte fra den filantropiske forening Realdania. Kompetencegruppe: David Jennow, Birgitte Dyrvig Carlsson, Bjarne Hellmann, Dines Jørgensen, Dorthe Bechmann, Morten Wind, Nana Ejlers, Torben Jakobsen, Mikael Bredsdorff, Finn Bloch, Trine Holst Veicherts, Lasse Grosbøll, Maiken Højgaard, Bo Grenaa Bodi, Jannik Iversen, Lennart Gerard Pedersen, Peter Poulsen, Gunnar Waagstein, Andreas Claus Hansen, Ib Stejlborg, Karim Cedric Meaouia, Mikael Thyssen, Lars Frisk, Allan Løvgreen, Rolf Simonsen, Carl Johan Christensen.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • 🎶Familien er samlet fra nær og fjern Synet er pyntet med vat Og udenfor lyser den lede stjerne ⭐ I en smuk julenat 🌃🎄 Vi har brug for ledestjerner for at finde vej, og byggeriet har brug for bæredygtighedsledelse for at navigere i nye løsninger, der udfordrer byggeprocessen. Bæredygtighedsledelse er en central del af den grønne omstilling af byggeriet. Med god bæredygtighedsledelse sikrer du, at de grønne ambitioner i projektet bliver til virkelighed. Vejledningen "Bæredygtighedsledelse" giver dig konkrete værktøjer til, hvordan bæredygtighedsledelse gennemføres i praksis. Det er bæredygtighedslederen, der sikrer, at det endelige byggeri lever op til krav og målsætninger om bæredygtighed. Derfor er det afgørende at få styr på denne relativt nye disciplin. ”Hvis bæredygtigt byggeri skal være en ydelse, som størstedelen af byggeriets aktører kan levere eller efterspørge, er det nødvendigt at gøre bæredygtighedsledelse til en mere veldefineret disciplin. Det er målet med vejledningen,” udtalte seniorprojektleder i Værdibyg Stephan Sander ved udgivelsen. 🛠️Værktøjer fra vejledningen: • Skabelon til bæredygtighedsorganisation • Tjekliste til bæredygtighedsledelse • Eksempel på kommissorium for bæredygtighedsleder Vejledningen henvender sig til dem, der skal udføre eller efterspørge bæredygtighedsledelse i projekter. Den giver gode råd og anbefalinger til, hvor bæredygtighedsindsatsen bør ledes og koordineres gennem hele byggeprocessen. Vejledningen er udarbejdet med Marlene Hagen (Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S) som pennefører og med støtte fra den filantropiske forening Realdania og Grundejernes Investeringsfond. Kompetencegruppe: Alexander Olin Barfoed, Christine Damlund, Dorota Beres, Helen Glindvad, Lene Kuszon, Line Maj Aagreen, Marija Stamenkovic, Nynne Lundt, Peter Runge, Pernille Louise Klausen, Eskil Kwederis, Ulla Eikard, Christine Mosbech, Elena Nikolova, Frederik Flintholm Juul, Hans Rosenberg, Hannah Rosa Rasch, Nynne Thykier, Søren Harder Nielsen, Troels Holm, Anita Bech, Anne Kristine Busch, Alberto Vilar, Bettina Vernimmen Olesen, Camilla Dyring, Christian Løhr, Anders Leth Hefting, Dorte Jørgensen, Jakob Dyring, Karoline Geneser, Kirsten Mariager, Mikkel Kirkeskov Knudsen, Ronnie Kroos Piil, Mette Skouenborg, Nina Koch-Ørvad, Stephan Sander.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Nu kommer vi til et af bottens yndlingsemner 🤖💘 Digitaliseringen har været i gang længe, men der er stadig uforløste potentialer. Rapporten ”Perspektiver på den digitale byggeproces” stiller skarpt på sammenhængen mellem digitalisering og processer i byggeriet og identificerer centrale indsatsområder. Den henvender sig til alle aktører i byggebranchen, der ønsker at styrke den digitale udvikling i deres organisation eller deres projekter. Byggeriet er nået langt med at digitalisere delprocesser hos enkelte parter, men mangler sammenhæng på tværs af værdikæden. ”Næste niveau af digitalisering handler om, hvordan teknologi og data kan skabe værdi på tværs af parterne i et projekt – for projektet som helhed. Og byggeriets aktører skal fokusere mere på databehov og på processerne og samarbejdet rundt om teknologien for at realisere de fulde potentialer af digitalisering i byggebranchen,” udtalte seniorprojektleder Stephan Sander ved udgivelsen. Rapporten peger på fire vigtige indsatsområder, der kan hjælpe til at indfri mere af potentialet ved digitalisering i byggeriet: ❗Start med projektmålene ❗Sæt fokus på data ❗Skab bedre processer og samarbejde ❗Etabler en tydelig business case Med disse fokusområder kan man skabe værdi gennem digitalisering på tværs af hele projektet. Indhold i rapporten: • Guide til de fire centrale indsatsområder • Overblik over barrierer for digitalisering i byggeriet • Status på branchens digitale modenhed Rapporten er udarbejdet af seniorprojektleder i Værdibyg Stephan Sander og er støttet af den filantropiske forening Realdania. Deltagere i projektforløb: Sara Asmussen, Leif Hansen, Rolf Büchmann-Slorup, Martin Profit Jakobsen, Jan Karlshøj, Jan Fuglsig Lambrecht, Jakob Diget Møller, Michael Ørsted, Bjarke Apollo, Finn Bloch, Stig Brinck, Søren Christensen, Marie-Louise Ejlev, Lasse Grosbøl, Michael Krøyer, Allan Løvgreen, Thomas Kleberg, Maja Smed Kristensen, Susanne Nejst Lørup, Gita Monshizadeh, Mikkel Nygaard Rønne, Allan Schiøtz, Mats Solheim, Oliver Sellner Vonsild, Kennet Fredebo Wilken, Sascha Vesterlund, Pernille S. Tørning, Ole Berard, Peter Bo Olsen, Tórđur Áki Jacobæus, Rolf Simonsen.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for Værdibyg, grafik

    6.322 følgere

    Med vejledningen ”Cirkulær nedrivning” ♻️📙får du konkrete anvisninger til, hvordan nedrivningsprocessen kan blive kilden til værdifulde ressourcer frem for affald (🔗 i kommentarsporet). Du lærer at planlægge og udføre nedrivning med fokus på genbrug og genanvendelse. Et centralt råd er at involvere nedriverens viden og erfaring tidligt -- særligt ift hvilke materialer der kan skilles ad og genbruges. 🛠️Værktøjer og supplerende cases: • Gode råd til genbrug og genanvendelse af byggematerialer • Forslag til stipulerede ydelser ved nedrivning • Case: Stablen i Horsens Vejledningen henvender sig til bygherrer, rådgivere og entreprenører, der ønsker at genbruge og genanvende byggematerialer og -komponenter, når en bygning rives ned. Vejledningen er udarbejdet med Rikke Juel Lyng og Rune Østergaard Haven samt Niels Trap som penneførere og med støtte fra Grundejernes Investeringsfond. Kompetencegruppe: Ginette Kathrin Beeck, Peter Aufeldt, Ole Lund, Per Bagger, Anders Strange Sørensen, Benny Aldershvile, Kirsten Burfelt, Martin Nerum Olsen, Martin Mark Nielsen, Michaela Gudberg, Rasmus Krag, Richard Kristensen, Thomas Søgård Sinding, Christian Wittrup, Claus Reinholdt, Bent Bukh, Hanne Jensen, Jesper Ring, Filip Lau, Jytte Jensen, Mads Sørensen, Mikael Weiling, Olga Truelsen, Ulla Baggesgaard, Nina Koch-Ørvad.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for Værdibyg, grafik

    6.322 følgere

    Bliv klogere på ressourcekortlægning og cirkulært byggeri til Circular Build Forum 2025 (🔗👇). Her er projektchef i Værdibyg, Nina Koch-Ørvad, blandt oplægsholderne på sessionen ”Bygherres brug af data som drivkraft i cirkulær renovering”. I sit oplæg vil Nina Koch-Ørvad stille skarpt på ressourcekortlægning, som også er emnet for Værdibygs seneste vejledning (📙🔗👇). Ressourcekortlægning er et højaktuelt emne, da nye krav om selektiv nedrivning ved nedrivning af bygninger på mere end 250 m2 træder fuldt i kraft den 1. juli 2025. ”For bygningsejeren skaber ressourcekortlægningen værdi ved at synliggøre, hvilke ressourcer der kan genbruges eller genanvendes – enten af bygningsejeren selv eller af andre. For samfundet giver den værdi, fordi den giver et godt grundlag for at fremme cirkulært byggeri. Der er et gigantisk uforløst potentiale i at blive bedre til at recirkulere de mange gode byggematerialer, vi har i den eksisterende bygningsmasse, ” udtaler Nina Koch-Ørvad. Og der er virkelig plads til forbedring. Selv om vi i Danmark ofte omtaler os selv som indehavere af ”den grønne førertrøje”, er vi et af de lande, der er dårligst til at genbruge og genanvende. Og det gælder i særdeleshed for byggematerialer. Ifølge en opgørelse, som Rambøll har lavet for Social- og Boligstyrelsen, kommer kun 0,17 pct. af materialerne i nybyggeriet fra genbrug. Nina har sammen med pennefører Niels Trap udarbejdet vejledningen ”Ressourcekortlægning” med input fra en stærk gruppe af praktikere fra hele værdikæden (tak til Grundejernes Investeringsfond for at støtte projektet). Blandt dem er arkitekt Clara Kirstine Simonsen (Lendager), som du kan møde i filmen nedenfor. Her fortæller hun og adm. direktør i DSB Ejendomsudvikling A/S, Søren Beck-Heede, om ressourcekortlægningen af en gammel kartoffelcentral i Varde 🥔🥔🥔🛤️ Selvom bygningen ikke længere havde nogen funktion, havde den stadig en stor værdi i kraft af de mange kvalitetsmaterialer, den indeholdt. Det åbnede ressourcekortlægningen bygningsejers øjne for, og bl.a. 240 ton mursten 🧱 og en mængde stålspær kunne genbruges ♻️ Anja Bilov Erik Lauritzen Jesper Thorsager Saabye Christensen Lars Peter Jakobsen Martin Juul Hansen Martin Mark Nielsen Sara Fredhave Esben Thorlacius Frederikke Le Nissen @Henrik Dixen Dausell Lene Damsbo Brix Daniel Andersen Julie Holse Andersen Kasper Sørensen Linette Bodilsen Marie Kirstine Pilegaard Rebekka Stender-Ilsøe Dorte Heidi Jørgensen Emil Bille Filip Lau Helene Gaarn Katrine Hauge Smith Rasmus Krag Thomas Andersen Frederik Gade Lind Katrine Gulddahl Malene Elmbæk Knudsen Tim Tolman Mette Skouenborg

  • 😇☮️🕊️ Saalig fred, hiimmelsk fred toner julenat herned! Okay, B.S. Ingemann - hvornår har du sidst været på en byggeplads? Byggebranchen er ofte skueplads for konflikter mellem bygherrer, rådgivere og entreprenører, hvilket både er skidt for arbejdsmiljø, rekruttering og produktivitet. Og det er rigtig dyrt – konflikter koster årligt byggebranchen milliarder, anslås det. Publikationen ”Forstå og håndter konflikter i byggeriet” (🔗👇) giver indsigt i de fire forskellige grundlæggende konflikttyper: pseudo-, interesse-, struktur- og værdikonflikten. Med kendskab til de fire konflikttyper får man redskaber til at identificere, italesætte og håndtere konflikterne og vælge det næste og bedste skridt frem mod en løsning. Et centralt råd er at reagere på de første tegn på spændinger og at ”blive på egen banehalvdel”, så man får taget små konflikter løbende før de udvikler sig til  store værdikonflikter, som er meget sværere at udrede. ”Når byggeprojektets deltagere får en grundlæggende forståelse for konflikternes natur, bliver det også nemmere at tale om og løse op for konflikterne, fordi man kan se, at det er ikke onde intentioner, der står bag uenigheden, men måske bare forskellige opfattelser af situationen,” fortalte Anne Buhl fra Buhl Mediation -- som har bidraget til publikationen -- ved udgivelsen. Publikationen indeholder bl.a.: • Guide til konfliktforståelse • Metoder til konfliktløsning • Analyseværktøj til konflikttyper ”Forstå og håndter konflikter i byggeriet”  henvender sig til alle aktører i byggebranchen, der ønsker at blive bedre til at forstå, forebygge og håndtere konflikter i byggeprojekter. Publikationen er udarbejdet med Mette Skouenborg (Værdibyg) som pennefører, baseret på oplæg fra Anne Buhl og Rikke Grendal. Projektet er finansieret af den filantropiske forening Realdania.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for Værdibyg, grafik

    6.322 følgere

    Nu skal vi snart fejre en gammel tømrers fødselsdag 😇, og det er vel anledning nok til at se på, hvordan vi får inddraget de udførende så tidligt som muligt i processen. Ved tidlig entreprenørinddragelse får du entreprenørens viden om priser og udførelse med fra start, hvilket giver større budgetsikkerhed gennem hele projektet. Den tidlige dialog skaber også grundlag for et tillidsfuldt samarbejde med færre konflikter, da parterne lærer hinanden at kende inden udførelsen. Samtidig kan entreprenørens kompetencer bruges aktivt til at indtænkte bæredygtighed fra begyndelsen – bl.a. ved at kvalificere materialevalg og designprincipper ift. risiko og pris. Der skal afsættes ressourcer i de tidlige faser, men investeringen tjener sig hjem i form af bedre løsninger og færre fejl. 📙"Projektudvikling med tidlig entreprenørinddragelse" (🔗👇) henvender sig til bygherrer, rådgivere og entreprenører, der ønsker at prioritere det tidlige samarbejde mellem projektets parter på tværs af værdikæden. Du får konkrete anbefalinger til, hvordan entreprenørens kompetencer kan bringes i spil tidligt i projektudviklingen. Bygningsstyrelsen har i de seneste år gjort sig erfaringer med samarbejdsformen som bygherre, og konklusionen er, at det giver gevinster: ”Den tidlige inddragelse af entreprenøren har givet os flere synlige gevinster i projekterne, heriblandt en større økonomisk sikkerhed, bedre behovsopfyldelse for vores kunder, en højere kvalitet i vores projekter samt ikke mindst en større processikkerhed,” udtalte projektleder i Bygningsstyrelsen Lasse Baatrup Laursen ved udgivelsen. 🛠️Værktøjer fra vejledningen: • Guide til bygherreafklaringer til vurdering af om projektet egner sig til tidlig inddragelse • Konkrete eksempler på udbudsmateriale og samarbejdsmodeller • Anbefalinger til hvordan parterne kan håndtere de primære ændringer af roller og ydelser i samarbejdsformen Simone Kongsbak (Smith Innovation) er pennefører, Rolf Simonsen og Morten Skaarup Jensen (Værdibyg) har redigeret og vejledningen er støttet af den filantropiske forening Realdania. Kompetencegruppe: David Jennow, Paul Martin Haselbach, Britt Hansen, Dorota Beres, Lasse Laursen, Finn Bloch, Jens W.Ø. Larsen, Rasmus de Taeje, Charlotte Felumb, Lars Guldager, Pernille Herzberg, Christian Winding Gøtzsche, Vibeke Jessen, Marianne Lund Nielsen, Jan Buur Frederiksen, Hanne Gundelach, Louise Kissmeyer, Martin Praëm, Jesper Wegener, Mads Werner Thomsen, Rolf Martin Sørensen, Anne Faurskov Hucheson, Anne Wewer, Nina Knudsen, Rasmus Hyldekvist Jensen, Martin Profit Jakobsen, Poul-Erik Olsen, Ask Hesselager, Casper Emil Alberts, Katrine Voigt, Jesper Skovgaard Madsen, Maria Simone Sørensen, Peter Bonde Rasmussen, Chris Arendrup, Dennis Lykke Fenger, Morten Pilebo, Christian Løhr, Peter Hansen, Jan Frydenlund, Sven-Ole Krogh, Hans Peter Nielsen, Esben Milling, John Mikael Larsen, Jens Houlind, Nicolai Wylich, Jesper Bondrup Nielsen, Lisa Sørensen, Martin van der Watt, Torkil Schrøder-Hansen.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • ”Jeg ønsker mig et nyt dogme i byggeriet hvor bæredygtighedsprogrammet er en selvfølgelig del af processen, og hvor bæredygtighedsmål og -ambitioner vejer tungere end kortsigtede disponeringer. På den måde kan vi sammen flytte kvaliteten af det vi bygger, renoverer og bruger igen, derhen hvor den burde være, ” udtalte Gitte Gylling H. Olesen (COWI), da Værdibyg for et par år siden udgav 📙vejledningen ”Bæredygtighedsprogram”, som hun var pennefører på. 🎄Hvis du deler det ønske, så er "Bæredygtighedsprogram" den julegave, du skal give dig selv 🎁 Vejledningen hjælper bygherrer og rådgivere med at omsætte bæredygtighedsambitioner til konkrete, målbare krav i byggeprojekter. Den guider dig gennem processen med at udvikle et effektivt bæredygtighedsprogram. Med et velgennemtænkt bæredygtighedsprogram sikrer du, at de gode intentioner ikke smuldrer undervejs i byggeprocessen. Eller som penneføreren udtrykker det: ”Det gode bæredygtighedsprogram giver et vigtigt afsæt for at kunne skabe samarbejde på tværs i projekter. Det giver os et redskab til at få integreret bæredygtighed i det konkrete projekt og i alle led af byggeprocessen”. Vejledningen giver dig værktøjer til at fastholde fokus på bæredygtighed gennem hele projektet og skabe dokumenterbare resultater. 🛠️Værktøjer fra vejledningen: 📄 Skabelon til bæredygtighedsprogram 📄 Eksempler på målsætningsskemaer 💡 Inspiration til visioner og temaer Vejledningen er udarbejdet med støtte fra den filantropiske forening Realdania og Grundejernes Investeringsfond. Kompetence-gruppe: David Jennow, Magnus Berggren, Steen Knudsen, Christian Brejner, Dorota Beres, Hassan Chaachouh, Marianne Hagbarth, Mette Jensen, Nynne Lundt, Ole Bjørn Petersen, Rikke Munch, Ronnie Kroos Piil, Sanna Gøbel Larsen, Ann Bertholdt, Christine Mosbech, Hans Rosenberg, Kirstine Brøgger Jensen, Søren Harder Nielsen, Vibeke Grupe Larsen, Anders Strange, Chris Arendrup, Jacob Maintz, Kasper Sørensen, Ole Stensbjerg, Poul Leth Lorentsen, Dag Sander, Jakob Rostgaard Dyring, Line Heidemann-Staur, Lise Dannesboe, Nadja Glad Sundberg, Allan Løvgreen, David Benjamin, Filip Lau, Nina Koch-Ørvad, Stephan Sander

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • I takt med at vi skal 📉bygge mindre nyt, stiger behovet for at renovere og transformere 📈 Men renoveringsprojekter indebærer nogle andre udfordringer end nybyggeri. Der er fx ofte brugere – beboere, elever, patienter mfl. – at tage hensyn til både før, under og efter renoveringen. Det kan være krævende processer at håndtere. Desuden er renoveringsprojekter forbundet med større usikkerheder og risici end nybyggeri. Men det skal ikke tage modet fra os! I stedet skal vi sikre os, at vi kommer godt fra start ved at udforme en renoveringsstrategi, som identificerer og prioriteter målsætningerne i projektet. Værdibygs vejledning ”Renoveringsstrategi” (🔗 i kommentarsporet) guider dig gennem processen med at forme en klar strategi, der kan bæres med gennem hele renoveringsforløbet. En renoveringsstrategi er et kort, overskueligt dokument, der tydeligt beskriver rammer og retning forud for en renovering af en konkret bygning. Med en velovervejet strategi bliver det lettere at besvare afgørende spørgsmål tidligt og udstikke klare retningslinjer for beslutninger gennem hele processen. Vejledningen henvender sig primært til bygherrer, bygherrerådgivere og rådgivere, der står over for renovering af en ejendom. Den giver systematisk overblik over de strategiske overvejelser, der bør gøres inden renoveringen påbegyndes. 🛠️Værktøjer fra vejledningen: ✔️Tjekliste: Skematik til udarbejdelse af renoveringsstrategi 🔨Eksempel på prioriteringsværktøj 💡Case: Renoveringsstrategi for Ryesgade 30 Vejledningen er udarbejdet med Birgitte Friis Dela Stang (Alectia) som pennefører og med støtte fra Grundejernes Investeringsfond. Kompetencegruppe: David Jennow, Johnny Steen Hansen, Morten Heding Andersen, Claus Olsen, Vibeke Gravlund, Jesper Møgelhøj, Monique Kyhl, Jesper Ingemann Mogensen, Jens Johansson, Thomas Sinding, Henrik Bo Jenvall, Jens Thamdrup, Michael Lynge-Svendsen, Jakob Folkmann Poulsen, Ole Stensberg, Birgitte Friis Dela Stang, Jesper Ring, Yilmaz Sahin, Lars Bendix Christensen, Rolf Simonsen, Line Maj Aagreen, Jan Eske Schmidt, Søren Meyer.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Tilsvarende sider