Taas sitä huomaa, kuinka uuden kehittäminen on oma juttu. Siitä aina innostuu.
Tekoäly ei ole luonnostaan käyttäjälähtöistä, sillä ei ole persoonallisuutta. Se pitää sille opettaa. Käyttäjiä taas pitää rohkaista käyttämään, löytämään itselle sopivaa apua. Laittaa teköäly töihin tekemään sitä, mikä ei itseä kiinnosta tai on muuten haastavaa ratkaista.
Pitkään digitalisaatioon töitä tehneenä huomaa nopeasti, kuinka tekoälyllä on ihan valtava potentiaali – kyky ratkaista perinteisille teknologioille monimutkaisia ja ennen kaikkea ihmisille aivan turhia ongelmia. Mahdollisuus parantaa elämäämme monilla eri tavoilla.
Parasta tässä on se, että meillä on jo valmiiksi kehitettyjä taustajärjestelmiä eri ratkaisuihin, joilla on lukemattomia eri sovelluskohteita. Se tarkoittaa, että pääsemme asiakkaidemme kanssa suoraan tutkimaan tekoälyn eri käyttömahdollisuuksia, innovoimaan uutta ja testaamaan eri konsepteja.
Jos tekoäly on mietityttänyt tai mielessä on jo sovelluskohteita, muttei varmuutta miten edetä, niin ole toki yhteydessä. Lähdetään etsimään ratkaisuja. Ne löytyy kyllä!