Samsung onthult de Galaxy Buds FE, en toont ook de Galaxy S23 FE (in Argentinië)

Samsung's Argentijnse tak schiet de nieuwe Galaxy Buds FE gewoon maar alvast de wereld in. Het bedrijf zet de complete productpagina online, en onhult daarmee effectief de nieuwe, betaalbare Bluetooth-oortjes.

Galaxy Buds FE officieel (in Argentinië)

Soms doet Samsung echt zijn best op nieuwe producten zo lang mogelijk geheim te houden. Van de aankomende Galaxy Ring, bijvoorbeeld, is nog bijna niets echt bekend. Echter, van de nieuwe Galaxy Buds Fan Edition lekte de afgelopen tijd alles al uit – het meeste gewoon via Samsung's eigen websites, nota bene.

Een tijdje terug ontdekten wijzelf het bestaan van de oortelefoontjes, en vonden zelfs de eerste afbeeldingen en features in de handleiding. Vandaag gooit Samsung in Argentinië alvast de handdoek in de ring, en zet de Buds FE zelf maar compleet online.

We zien de vrij sober ogende oortelefoontjes in vol ornaat en wit en donker grijs. We zien afbeeldingen die uitleggen dat de Galaxy Buds FE over drie microfoontjes beschikken, en een enkele speaker. De oortjes hebben actieve ruisonderdrukking, en spelen tot 30 uur geluid af op een acculading. De Galaxy Buds FE ondersteunen Bluetooth 5.2, en hebben een ergonomisch design met de verwisselbare ‘wingtips'.

Ook op de foto: de Galaxy S23 FE en de Tab S9 FE

Een leuk – hoewel weinig-zeggend detail – zien we op een van de afbeeldingen. Daar staan de Galaxy Buds FE afgebeeld samen met de nog niet onthulde Samsung Galaxy S23 FE en de Galaxy Tab S9 FE:

En in Nederland dan?

Natuurlijk verschijnen de Galaxy Buds FE niet alleen in Argentinië. Wij verwachten het hele ‘Fan Edition pakket' in oktober net zo goed in alle Europese landen. Dat zijn dan naast de Buds FE ook de Galaxy S23 FE en de Tab S9 FE en Tab S9+ FE.

De verwachting is dat je de Galaxy Buds FE straks voor minder dan €100 kunt kopen. Het zijn dus redelijk betaalbare oortelefoontjes. Voor die prijs krijg je dus een enkele speaker, en – zo te zien – geen IP-certificatie.

(via)

  翻译: