Apple intenten millorar constantment els seus productes. Sovint ve amb diversos canvis que definitivament val la pena. Però el cert és que en alguns casos ja ha hagut de sacrificar algunes coses per tal que, a canvi, pogués arribar a altres coses encara millors. Un dels productes que ha experimentat un nombre relativament gran de canvis en els últims anys és el MacBook. Mirem junts en aquest article 5 coses que Apple simplement es va desfer dels seus ordinadors portàtils.
Brillant Apple logo
Si tens un MacBook Pro 2015 i més antic a casa, o un MacBook Air 2017 i més antic a casa, segur que estàs gaudint Apple logotip que s'il·lumina a la part posterior. En aquell moment, era un element de disseny absolutament brillant i, sobretot, icònic. Alguns de vosaltres potser no ho sabeu Apple el logotip no tenia el seu propi díode, sinó que només utilitzava la llum de fons de la pantalla, de manera que Apple no va costar res més. No obstant això, amb l'arribada dels nous MacBooks, vam veure una gran reducció de les pantalles, la qual cosa va provocar la necessitat d'eliminar les pomes brillants de les tapes dels ordinadors Apple. Va ser un gran cop, però ara els usuaris simplement s'hi han acostumat.
Teclat de papallona
Els MacBook redissenyats del 2016 incloïen un nou tipus de teclat. En particular, aquest teclat va utilitzar l'anomenat mecanisme de papallona, gràcies al qual va poder Apple per crear una elevació realment mínima i un so molt específic que produïen les tecles. A alguns usuaris els va agradar aquest teclat, a altres no, però relativament aviat va quedar clar que no era una bona idea d'Apple. Els teclats Butterfly s'han tornat extremadament defectuosos i pràcticament tots els que tenen un MacBook amb aquest teclat durant més d'un any han hagut de reclamar-lo i canviar-lo almenys una vegada. Apple després va posar en marxa un programa d'intercanvi gratuït, que tenia l'avantatge que quan es canviava el teclat també s'intercanviava la bateria i la part inferior del cos. Els teclats Butterfly van formar part dels MacBooks fins al 2019, a partir del 2020 el Magic Keyboard va entrar en escena amb un mecanisme de tisora clàssic i fiable.
Barra de tocs
Si sou dels individus que segueixen els esdeveniments del món d'Apple, o si llegiu regularment la nostra revista, ja sabeu que fa uns mesos el gegant californian va sortir amb un MacBook Pro de 14 i 16 polzades nous.
(2021). Ha sofert un redisseny complet i un dels canvis significatius inclou l'eliminació de la Touch Bar, és a dir, la tira tàctil que va substituir la fila superior de tecles de funció dels models Pro. Touch Bar forma part de MacBook Pro des del 2016, concretament dels seus models principals. Més tard va passar a formar part de tots els MacBook Pro, incloses les configuracions base. També en aquest cas, els usuaris es van dividir en dos grups: en el primer hi havia persones que estimaven la Touch Bar, i en el segon hi havia qui l'odiava. Però com he comentat, l'altre grup va guanyar al final perquè Apple recentment va enterrar la Touch Bar i la va substituir per una clàssica fila física superior de tecles de funció.
Processadors Intel
El canvi més gran en els ordinadors Apple en molts anys és, sens dubte, el canvi dels processadors Intel als xips personalitzats. Apple Silici. Primer dispositiu amb Apple El silici va aparèixer el novembre de 2020 i, immediatament després, va quedar clar que definitivament era un pas en la direcció correcta. Tot i que els processadors Intel es van sobreescalfar enormement i no oferien el rendiment indicat, també ho van fer els xips Apple El silici és molt més potent i més econòmic alhora. A més d'això, podeu subministrar els vostres propis xips Apple ell mateix gestiona, mentre se li subministraven processadors Intel -a més, cap al final, el gegant californian va haver de fer front a una escassetat de processadors, que va afectar les vendes dels seus dispositius. L'incompliment dels lliuraments també va ser un dels motius Apple a les vostres fitxes Apple El silici ha passat. Per tant, aquest moviment va ser molt arriscat i va donar els seus fruits molt per a Apple, cosa que absolutament tothom pot confirmar, sense excepció. I qui no ho confirmi està equivocat: en aquest sentit, l'empresa de la poma encara no té competència.
Marques del MacBook a sota de la pantalla
Un dels grans canvis que es van produir amb els nous MacBook Pro de 14 i 16 polzades és l'ús d'una pantalla mini-LED amb suport ProMotion, és a dir, una freqüència de refresc adaptativa de fins a 120 Hz. A més del desplegament d'aquesta pantalla, els models Pro esmentats també van reduir els marcs al voltant de la pantalla, que actualment són realment petits. La pantalla fins i tot està arrodonida a les cantonades superiors i té un retall al mig, igual que als iPhones. A causa del fet que els marcs es van reduir, malauradament ja no hi havia espai disponible a la part inferior de la pantalla per col·locar la designació del model. Apple per tant, va haver de traslladar la marca d'aquest lloc, concretament a la part inferior del xassís. De nou, aquest era un element típic dels ordinadors d'Apple, però, d'alguna manera, va ser substituït per un retall a la part superior de la pantalla, pel qual sempre podeu reconèixer el MacBook Pro.