شبکه اجتماعی فیس بوک در سال های اخیر به بخشی ضروری از زندگی بسیاری تبدیل شده است. البته چندین سال است که به عنوان یک اپلیکیشن موبایل برای دستگاه هایی مانند آیفون و آیپد در دسترس بوده است. با این حال، همه دوست ندارند از آن استفاده کنند، به عنوان مثال، برای خلاص شدن از شر اعتیاد فیس بوک، حذف آن یک مرحله کاملا منطقی است. در طول مدت طولانی وجود این شبکه اجتماعی، صدها قابلیت و گجت جدید به آن اضافه شده است. متأسفانه، همیشه نمیتوان این توابع جدید را به سادگی و واضح به کاربران ارائه کرد. این به ویژه در مورد بخش تنظیمات صادق است.
بسیاری از مردم برای پیمایش در تنظیمات شبکه اجتماعی فیس بوک مشکل دارند. این اتفاق می افتد که کاربران نمی توانند به اندازه کافی حساب را مطابق میل خود ایمن کنند و برخی از گزینه های تنظیمات کاملاً آنها را از دست می دهند. اپلیکیشن های تلفن همراه سعی می کنند این مشکلات را از بین ببرند، اما چندان موفق نیستند. بنابراین، در مقاله امروز به 5 تنظیمات جالب و کاملا کاربردی که حداقل باید در مورد آن ها بدانید، خواهیم پرداخت. دستورالعمل های زیر در درجه اول برای کنترل برنامه در نظر گرفته شده است، با این حال همه چیز در مرورگر اینترنت بسیار شبیه است.
پخش خودکار ویدیوها را خاموش کنید
احتمالا همه کاربران فیسبوک با قابلیت پخش خودکار ویدیوها آشنا هستند. به عبارت ساده، به محض اینکه ماوس را روی هر ویدیویی، چه در خط زمانی یک نفر یا در فید پستهای انتخابی، نگه دارید، بهطور خودکار پخش آن بلافاصله شروع میشود. این عملکرد را می توان در تنظیمات محدود یا به طور کامل خاموش کرد. به لطف این، داده های تلفن همراه کمتر و انرژی کمتری در باتری مصرف می کنیم.
- در برنامه فیس بوک، روی دسته دیگر کلیک کنید، سپس ادامه دهید ناستاونی.
- انتخاب کنید تنظیمات حساب.
- به دسته بندی ادامه دهید تصویری و عکس ها
- را کلیک کنید پخش خودکار.
- از بین گزینه های همیشه / فقط با Wi-Fi / هرگز انتخاب کنید
اعلان های تولد را خاموش کنید
همانطور که قبلا ذکر شد، فیس بوک امروز صدها عملکرد دارد. یکی از آنها ارسال اعلان های تولد برای دوستان شما است. اغلب این ویژگی مفید است و لحظه ای که روز تولد شخصی را فراموش می کنید، شما را نجات می دهد. برعکس، زمانی که چندین نوتیفیکیشن در روز دریافت می کنید، محبوبیتی ندارد. علاوه بر این، تاریخ تولد دوستان شما همیشه واقعی نیست، زیرا بسیاری از افراد داده های واقعی را در اختیار شبکه اجتماعی قرار نمی دهند. این می تواند شما را به "مشکلات" حتی بزرگتری وارد کند.
- دوباره باز کن تنظیمات تحت دسته دیگر
- انتخاب کنید تنظیمات حساب.
- را کلیک کنید اطلاع.
- ادامه به ناروزنینی و سپس تیک گزینه را بردارید.
با استفاده از حساب فیس بوک خود از راه دور از دستگاه خارج شوید
اگر مشکوک هستید که شخص دیگری به حساب شما دسترسی پیدا کرده است، ابتدا رمز عبور کاربری خود را تغییر دهید، سپس با استفاده از دستورالعمل های زیر از تمام دستگاه های مشکوک خارج شوید. دستورالعملهای زیر نیز مناسب است اگر، برای مثال، در رایانه یکی از دوستان خود وارد حساب کاربری خود شوید - به این صورت میتوانید از راه دور خارج شوید:
- دوباره باز کن تنظیمات تحت دسته دیگر
- انتخاب کنید تنظیمات حساب.
- سپس امنیت و ورود به سیستم.
- در بخش جایی که شما وارد شده اید انتخاب کنید بیشتر نشان بده، اطلاعات بیشتر.
- با استفاده از سه نقطه سمت راست، می توانید از یک دستگاه خاص و ناخواسته خارج شوید.
شناسایی و ذخیره منظم موقعیت مکانی خود را در برنامه فیس بوک خاموش کنید
برنامه فیس بوک به طور پیش فرض سابقه موقعیت مکانی را فعال کرده است. فعال سازی آن برای برخی از عملکردهای اضافی برنامه، مانند یافتن دوست و وای فای نزدیک، ضروری است. با این حال، کاربران آگاه به حریم خصوصی می توانند همه چیز را با استفاده از روش زیر خاموش کنند. ویژگی کامل به طور رسمی به شرح زیر است:
«تاریخچه موقعیت مکانی تنظیمی است که به فیس بوک امکان می دهد تا تاریخچه ای از مکان های دقیق دریافت شده توسط دستگاه شما از طریق خدمات مکان یابی ایجاد کند. وقتی تاریخچه موقعیت مکانی روشن است، فیس بوک به طور دوره ای موقعیت مکانی دقیق فعلی شما را به بخش سابقه موقعیت مکانی گزارش فعالیت شما اضافه می کند. حتی اگر از برنامه خارج شوید"
- دوباره باز کن تنظیمات تحت دسته دیگر
- انتخاب کنید تنظیمات حساب.
- را کلیک کنید محل.
- خاموش کنید تاریخچه موقعیت مکانی.
کادر پیام مخفی را نشان دهید
ممکن است تعجب کنید که به طور کلی دو صندوق ورودی در فیس بوک مسنجر وجود دارد. یکی، کلاسیکی که همه ما می شناسیم - از آن برای نوشتن پیام به دوستان و گروه ها استفاده می کنیم. صندوق پست دوم، کمی پنهان حاوی پیامهایی از کاربران ناشناس است که فیسبوک بهطور خودکار آنها را ناخواسته ارزیابی کرده است. بنابراین صندوق ورودی دوم را می توان با هرزنامه در ایمیل مقایسه کرد. بنابراین، از روش زیر برای دیدن اخباری استفاده کنید که ممکن است تا چندین سال حتی از آن بی اطلاع باشید.
- در برنامه فیسبوک مسنجر، روی برگه کلیک کنید Lidé.
- سپس درخواست های خبری.
- با استفاده از گزینه نمایش همه می توانید آن "پیام های نامناسب" را پیدا کنید
البته ممکن است اتفاق بیفتد که اصلاً چنین پیام هایی را پیدا نکنید، مگر اینکه یک غریبه بخواهد چیزی برای شما ارسال کند.
به نظر شما اگر هنوز در آنجا ثبت نام نکرده باشم چیزی را گم کرده ام؟ یا زمان زیادی را برای مقاصد معقولتر ذخیره کردم.