آیا به صادرات به آلمان فکر میکنید؟

آیا به صادرات به آلمان فکر میکنید؟

آلمان به عنوان چهارمین اقتصاد بزرگ جهان و بزرگترین بازار مصرفی در اتحادیه اروپا، با موقعیت جغرافیایی در مرکز این اتحادیه، بازاری با قدرت و اهمیت فزاینده برای شرکتهای ایرانی است که به دنبال توسعه استراتژیهای خود در اروپا و جهان هستند. 

صادرات به آلمان : چالشها

سیاستهای آلمان موانع رسمی محدودی برای تجارت یا سرمایه گذاری ایجاد میکند، به جز موانعی که مربوط به قوانین و مقررات اتحادیه اروپا هستند، که آلمان برای کاهش آنها به کمیسیون اتحادیه اروپا فشار آورده است.

طبق راهنمای تجاری آلمان، چالشهای بازار شامل موارد زیر است:

  • پذیرش سیاست کشاورزی مشترک اتحادیه اروپا توسط آلمان و محدودیتهای این کشور در مورد محصولات کشاورزی و زیست فناوری؛ این مقررات پیچیده هستند و ممکن است تا حدودی از تأمین کنندگان محلی حمایت کنند.
  • اجرای دقیق استانداردهای ایمنی و زیست محیطی در آلمان میتواند تلاشهای بوروکراتیک را افزایش داده و دسترسی به بازار را پیچیده کند. شرکتهای ایرانی علاقه مند به صادرات به آلمان باید بدانند کدام استانداردها بر محصولاتشان اعمال میشود و به موقع آزمایش و گواهی های لازم را دریافت کنند.
  • رعایت استانداردهای آلمانی برای صادرکنندگان اهمیت ویژه ای دارد، زیرا استانداردهای سراسر اتحادیه اروپا اغلب بر اساس استانداردهای آلمان تنظیم میگردند.
  • ارسال کالا به اروپا از ایران و تکمیل فرایند انتقال وجه
  • بکارگیری بسته بندی مناسب و استانداردهای مرتبط به آن در آلمان و اروپا

در حالی که صادرکنندگان ایرانی باید از این موانع آگاه باشند، با برنام هریزی دقیق و کمک از متخصصین تجاری، با هر اندازه ای که باشند میتوانند در بازار آلمان موفق شوند.


صادرات به آلمان: فرصتها

در تقریباً همه شرایط، پاداشهای بالقوه صادرات به آلمان بر هر چالشی که صادرکنندگان ممکن است با آن روبرو شوند برتری دارد.

صادرکنندگان باید فرصتهای تجاری را شناسایی کرده و توسعه دهند، در حالی که استراتژی برای به حداقل رساندن ریسکها تعریف نمایند. بر اساس گزارش وزارت امور خارجه ایالات متحده، آلمان به طور مداوم به عنوان یکی از جذابترین مقاصد صادرات و سرمایه گذاری شناخته میشود.

ازمهمترین مزایای صادرات به آلمان، حضور در یک بازار پیشرفته می باشد که خود به تنهایی به عنوان بازار مرجع در اروپا و دنیا شناخته میگردد. بسیاری از کشورهای دنیا محصولات عرضه شده در این بازار را دائما رصد میکنند تا محصولاتی را که در این بازار وجود دارند و موفق هستند را برای حضور در کشور خود انتخاب کنند.

آلمان کشور نمایشگاه های دنیا است و حضور در مارکت این کشور که سالیانه میلیون ها توریست تجاری و صنعتی دارد، خود به معنی حضور دائمی در ویترینی است که این تجار آن از آن بازدید میکنند.

ما در مجموعه توسعه تجارت لیانا، این فضا را برای شما فراهم خواهیم نمود که با درک صحیح و برنامه ریزی دقیق وارد این مارکت ممتاز اروپایی شوید.

نویسنده : حسین قاضی

مشاور فروش و صادرات


To view or add a comment, sign in

More articles by Hossein Ghazi

Explore topics