אנו מדרגים ספקים על סמך בדיקות ומחקר קפדניים, אך גם לוקחים בחשבון את המשוב שלכם ואת ההסכמים המסחריים שיש לנו עם ספקים. עמוד זה מכיל קישורים לשותפים. גילוי נאות פרסומי
בשוק בוני האתרים של היום קיימים מותגים כאלה ואחרים שמבטיחים מאפיינים מכל הסוגים במחיר נמוך להדהים, אבל אז מתברר שבתכלס אין להם את מה שאתם ספציפית צריכים כדי להקים אתר מקצועי.
הרי אתם לא רוצים להשקיע את זמנכם וכספכם בשירות לבניית אתרים רק כדי להגיע לקו הסיום עם טמפלטים לא מעודכנים שגורמים לאתר שלכם להיראות כאילו בנו אותו לפני עשורים – או לגלות שעליכם לעבוד עם עורך מגושם שאינו מציע מספיק אופציות להתאמה אישית. אנחנו חיים ב- 2025 ואתם אמורים להיות מסוגלים ליצור בדיוק את האתר שאתם רוצים מבלי לשבור חסכון בדר אליו.
זאת הסיבה שאני כאן. בתור בודקת אתרים ותיקה וציידת מציאות, חיברתי רשימה של שירותים ידידותיים לכיס שלא יאלצו אתכם להתפשר על דבר. הפלטפורמות האלה קלות לשימוש ומספקות את כל המאפיינים החיוניים לצד כמה הטבות ראויות להערכה.
קצרים בזמן? אלה בוני האתרים הזולים המומלצים ביותר נכון ל-2025:
Wix1 – תמורה מעולה לכסף; מבחר הטמפלטים הטוב ביותר שישנו ועורך נוח לשימוש
SITE1231 – בונה אתרים ידידותי למשתמש ולכיס המאפשר העלאה מהירה של אתרים לאוויר
WordPress.com1 – האופציה הטובה ביותר עבור בלוגרים. מציע תכניות נגישות לכיס ועשירות במאפיינים
העלאת אתר עבור שקלים בודדים בחודש נשמעת כמו דיל לא רע בכלל, אבל מחיר הוא ממש לא הכל. קיימת חשיבות רבה בבחירת פלטפורמה שמסוגלת לעשות את כל מה שהמשתמש הבודד צריך ממנה, ולי אישית כבר יצא להתקל בבוני אתרים זולים ביותר שעל פניו נראו מפתים מאוד, ומאוחר יותר התגלו כחסרי מאפיינים בסיסיים רבים.
לאורך יצירת הרשימה הזאת חיפשתי אחר בוני האתרים הזולים הטובים ביותר שמספקים, למרות מחירם הנמוך, את כל מה שדרוש לכם. הנה כמה דברים שנכנסו לשקלול שלי:
תמורה נאותה לכסף: רוב בוני האתרים כוללים תכנית חינמית כזו ואחרת. עם זאת, הם נעדרים מאפיינים מתקדמים או מאפשרים למשתמש לקבל מספר קטן של עמודי אינטרנט ותו לא. השירותים שמופיעים כאן מגיעים עם מאפיינים רבים במסגרת התכניות החינמיות/זולות שלהם ובכך למעשה מספקים למשתמש את התמורה הטובה ביותר לכספו.
קלות שימוש: בחרתי בוני אתרים עם עורכים פשוטים ויעילים כך שלכם כמשתמשים תהיה היכולת ליצור את האתרים שלכם בקלות – אפילו אם לא עשיתם את זה עד כה.
טמפלטים באיכות גבוהה: אתר טוב מתחיל בטמפלטים מעוצבים היטב שניתנים להתאמה אישית כך שיענו על הצרכים שלכם. בבוני האתרים שבחרתי קיים מבחר גדול של טמפלטים/ערכות עיצוב שמאפשרים גמישות עיצובית רבה.
אינטגרציות ואפליקציות חינמיות: כדי ליצור בדיוק את האתר שעליו אתם חולמים יתכן שתזדקקו לאפליקציות או אינטגרציות שיגדילו את הפונקציונליות של האתר. כאן יכולים להכלל קלנדר של איוונטים, כלי לתיאום פגישות, כלי שיווק, ועוד ועוד. במקרה שלנו בחרתי בבוני אתרים שמעניקים גישה לכלים האלה – אפילו במסגרת התכניות החינמיות או הזולות ביותר שהם מציעים.
מבצעי שמות דומיינים: בוני האתרים שמופיעים כאן מספקים לכם דומיין מותאם אישית וחינמי
למשך שנת המנוי הראשונה. הדבר תקף גם לתכניות הזולות ביותר שתמצאו בהם.
1. Wix – תמורהמעולה לכסף ועורך קל לשימוש1
כשמדובר בתמורה נאותה לכסף, אפשר להגיד שהשירות של Wix עוקף את מתחריו בסיבוב. כך, אתם מקבלים ממנו גישה כמעט לכל מאפיין זמין אפילו במסגרת התכנית החינמית 1. משמעות הדבר היא שאתם יכולים לבנות כאן אתר מתפקד לגמרי חינם אין כסף.
העורך של Wix הוא ממשק משתמש פשוט שקל לעבוד אתו – כל מה שנדרש מכם בעת העבודה אתו הוא גרירה ושחרור. יש בו למעלה מ-500 טמפלטים ידידותיים לנייד שניתנים להתאמה אישית מלאה ומאפשרים לכם להגיע בדיוק למראה שאתם מתכננים עבור האתר שלכם (או אפילו טוב מזה). אתם יכולים לשנות כל צבע, פונט או תמונה בטווח הטמפלט הבודד, ולהוסיף אלמנטים עיצוביים או לארגן אותם בכל קומבינציה שתרצו. מול כל המעלות האלה ישנו רק חיסרון אחד והוא שלא ניתן להמיר את הממשק לעברית. מה שכן, הוא עצמו כל כך ידידותי למשתמש, שלא תהיה לכם שום בעיה להסתדר במקרה שאתם יודעים קצת אנגלית או שפה אחרת מבין הרבות האחרות שזמינות בו.
Wix לא רק גורם לאתר שלכם להיראות טוב – הוא מסוגל לבצע בערך כל דבר שאתם רוצים ממנו. מאפייני הבלוגינג חזקים ופתוחים גם בפני מי שבוחר בתכנית הזולה ביותר, וישנן מאות אפליקציות שהשימוש בהן יכול להעשיר את האתר. כמו כן, ניתן לאחסן סרטונים ופודקסטים, ליצור אזור למנויים בלבד, ואפילו לקחת הזמנות אונליין ובקשות לשמירת מקום במסעדות. אלה רק כמה דוגמאות למה שהשירות מאפשר – תמיד כיף לדפדף ב-Wix App Market כדי לקבל רעיונות חדשים, מה גם שרבות מהאפליקציות חינמיות לחלוטין. אתם יכולים להמשיך לקרוא עליהן בביקורת המומחה שלנו על Wix
.
ויש עוד. אלה כמה מאפיינים מעולים אחרים של Wix:
אפליקציות לטפסי יצירת קשר, קביעת אירועים, מפות ועוד
Wix ADI הוא מדריך מפורט שיוצר בשבילכם אתר לאחר שאתם עונים על מספר שאלות לגבי העסק שלכם
Ascend Business Tools לטובת יציאת קמפיינים במייל, התקנת אוטומציות שיווק, ועוד. המאפיין הזה זמין במסגרת מנוי נפרד, אבל הגרסה החינמית מותקנת מראש ומספקת די הרבה אפשרויות.
טיפים חכמים שמטרתם להדריך אתכם בתהליך בניית האתר.
לכל אלה ניתן לגשת דרך התכנית החינמית של Wix, אם כי יש לציין שהדבר מחייב שדרוג לטובת חיבור לשם דומיין מותאם. התכנית הזולה ביותר אמנם לא שונה מהותית מהמקבילה החינמית אבל היא מאפשרת לכם לקבל שטח אחסון מעט יותר גדול ואתר נקי מפרסומות.
כך או אחרת, Wix הוא ללא ספק אחד משירותי בניית האתרים הטובים ביותר שישנם. חלק ממה שעושה אותו כזה הוא העובדה שהמאפיינים המובילים שלו נגישים לכם קטגורית, גם אם אתם על תקציב.
SITE123 הוא אופציה מעולה ונוחה לכיס שמתאימה לבניית אתר פשוט. יש בו המון טמפלטים1 (בערך 200) ועורך הפוינט אנד קליק מקל מאוד את סידורו מחדש של הלייאאוט. כמו כן, ניתן להוסיף בו תוכן ומאפיינים נוספים באמצעות בחירה מבין בלוקי תוכן מוכנים מראש.
אם מה שדרוש לכם הוא אתר של עמוד בודד כמו דף נחיתה או פורטפוליו מהיר, דעו שקל להגיע לכך. למעשה, כל מה שאתם נדרשים לעשות במצב כזה הוא להעביר את כל בלוקי התוכן שלכם לעמוד הבית כשבשלב הבא SITE123 פשוט מתאים את הניווט באופן אוטומטי. אגב, ממשק המשתמש זמין בעברית ולפיכך חוויית היצירה שלכם כאן אמורה להיות אפילו יותר חלקה.
לא ]SITE123 התכנית החינמית של
מאפשרת חיבור של דומיין, הוספת אפליקציות או גישה למאפייני מחסר מקוון, מה גם שהיא מאלצת את המשתמש להתמודד עם קצת מיתוג של החברה באתר שהוא בונה. מנגד, אם אותו משתמש בוחר בתכנית הזולה ביותר מבין אלה שמוצעות בתשלום, המיתוג נעלם והוא עצמו זוכה לקבל שם דומיין ייחודי ומאפייני מסחר מקוון.
הנה עוד כמה דברים שמגיעים עם התכנית הזולה ביותר:
גישה לחנות האפליקציות לצורך אנליטיקת אתר, אוטומציות שיווק (כמו אימייל, קמפיינים ואינגרציות סושיאל), וכלים נוספים
כלי ניוזלטר מובנה המאפשר משלוח של עד 100 הודעות-רשימת תפוצה מדי חודש
אחסון בנפח של 10GB (במקום ה-500MB שמגיעים כחלק מהתכנית החינמית)
השירות לא נוצץ אבל בהחלט מצטיין בנגישות לכיס ובאמינות – אם תרצו, הוא יותר הונדה מאשר פרארי. מעבר לכך, הוא בבחינת האופציה הטובה ביותר עבור מי שמחפש אמצעי ידידותי למתחילים שמסוגל ליצור אתר פשוט עם תפקוד טוב. מסקרן אתכם ללמוד יותר? בדקו את ביקורת המומחה שלנו על SITE123.
WordPress.com מציע כמה ממאפייני הבלוגינג הטובים ביותר שמשווקים כיום, ובמקביל לכך מספק למשתמשיו אופציות עיצוב רבות וממשק זמין בשפות שונות, כולל עברית. התכניות הזולות יותר במדרג שלו, Personal ו- Premium, מעניקות את כל מה שדרוש על מנת להתחיל בלוג. עם זאת, קחו בחשבון שבשונה מ-Wix, כאן צריך לשדרג לאחת התכניות היקרות יותר כדי לקבל גישה לפלאגינים ולמאפיינים מתקדמים אחרים.
כמו כן, אתם צפויים למצוא בשירות הרבה ערכות תוכן עם אוריינטציה בלוגית1 (המונח ש-WordPress בחר לטמפלטים) שניתן להתאימן לעורך הבלוקים. ערכות שונות מאפשרות התאמה אישית של אלמנטים שונים ולכן חשוב לערוך בדיקה מקדימה לפני קבלתה של החלטה סופית. לצורך העניין, חלק מהערכות מאפשרות למשתמש בחירה בפלטות צבעים מסוימית בלבד או מגבילות אותו בכל הנוגע לאופציות של פונטים.
היות שמקורותיו הם מערכות לניהול תוכן, די הגיוני ש- WordPress.com יתהדר בכלים חזקים לניהול בלוגים. בפועל, הוא מספק דרכים רבות לתיוג פוסטי בלוג, לחלוקתם לקטגוריות ולעריכתם בקבוצות, ויש בו כלי אנליטיקה טובים ומובנים שיכולים לסייע במעקב אחר ביצועי האתר.
בזמן שהתכנית החינמית מציעה כמות נדיבה של שטח אחסון, היא מעניקה רק מעט יותר מהיכולת הבסיסית כשמדובר בפרסום תוכן. לעומת זאת, התכנית הזולה ביותר מעניקה כמה מאפיינים נוספים עבור כמה שקלים נוספים ותו לא.
הנה מה שניתן לכם בתכנית ה- Personal:
אפס מיתוג של WordPress.com באתר
שם דומיין מותאם אישית
אפשרות לקבל תשלומים דרך Stripe
אפשרות ליצירת תוכן בלעדי – למנויים בתשלום
6GB של אחסון
תכנית ה-Premium מהווה אפשרות טובה יותר במקרה שאתם מעוניינים ל את האתר שלכם. לצד על הנ״ל, היא מספקת:
אופציות תשלום נוספות
גישה לערכות עיצוב מובחרות ולמאפייני עיצוב מתקדמים
אינטגרציות ל- Google Analytics ולכלי סושיאל
אפשרות לשילוב פרסומות באתר
13GB של אחסון
היה ומתישהו בהמשך תגיעו למסקנה שמעניין אתכם להרחיב את האתר עם פלאגינים או להשתמש בערכות עיצוב של גורמים חיצוניים, דעו שקל מאוד לבצע כאן שדרוג לאחת התכנית מהרמות הגבוהות יותר.
ניתן לקרוא יותר על מה שכל תכנית מאפשרת בביקורת המומחה שלנו אודו WordPress .
Weebly הוא בונה האתרים היחיד ברשימה שתכניתו החינמית כוללת מנעד שלם של מאפיינים למסחר מקוון. הדבר נכון למדינות מסוימות אם כי ישראל אינה אחת מהן.
למרות ששמו לא בדיוק הולך לפניו כבונה אתרים ייעודי למסחר מקוון, הוא אחד השירותים המועדפים עלי עבור ניהול חנויות אונליין. יש בו ממשק יעיל שעוזר במיוחד לטירונים בתחום החנויות המקוונות ומאפיינים מתקדמים לניהול מוצרים כמו מעקבי מלאי, וריאנטים של מוצרים, וחישוב מס אוטומטי. עם זאת, לרוע המזל, הממשק אינו זמין בעברית.
העורך של Weebly כשלעצמו מאוד קל לשימוש. בתור התחלה אתם יכולים לעשות שימוש באחת מערכות העיצוב המעולות שמוצעות בו, ואחר כך לנצל את תצוגות התוכן המוכנות מראש על מנת להגיע בדיוק למראה הרצוי מבחינתכם. בשלב מאוחר יותר כבר ניתן להתאים אישית את התצוגות האלה באמצעות כיבוי והדלקת אלמנטים מסוימים (למשל כפתורים או תמונות).
ישנם שלושה הבדלים עיקריים בין התכנית החינמית לבין התכנית הזולה ביותר : אם תבצעו שדרוג, תקבלו את האפשרות להשתמש בדומיין מותאם אישית, למכור סחורות דיגיטליות וליצור פופ-אפים שיווקיים. מה שכן, ישנם גם דברים אחרים שתוכלו לעשות בכל אחת משתי התכניות:
פרסום/מכירת מספר בלתי מוגבל של פריטים
סנכרון המלאי של החנות המקוונת והחנות הפיזית
לספק קופונים או גיפט קארדים של Square
חשוב לציין כי היות ש- Weeblyכחברה נרכשה על ידי Square, יש לה בעצם שני בוני אתרים שונים. אחד מאלה הוא גרסת המסחר המקוון שכוללת מאפייני חנות נהדרים אבל נעדרת בלוג מובנה. כך, אם רוצים להוסיף לאתר בלוג, ניתן לעשות זאת רק דרך פיד RSS.
בונה האתרים הקלאסי של החברה אמנם מספק גם בלוג וגם חנות אונליין, אבל לדעתי האישית הוא לא טוב כמו מקבילו ככל שמדובר במסחר מקוון. בכל מקרה, תוכלו להמשיך לקרוא על ההבדלים בביקורת העומק שלי על Weebly.
כשבדקתי לראשונה את Hostinger Website Builder, היו לו מעט מאוד מאפיינים מעניינים – זה היה בקלות אחד מאותם בונים שמבטיחים הרבה בכלום כסף, ואז לא מצליחים לספק. עם זאת, מאז הוא השיק מאפיינים רבים – בלוגים, אפשרויות מסחר אלקטרוני ותבניות נוספות שלא היו זמינות בעבר. כך הוא הפך לבונה אתרים הרבה יותר חזק ממה שהיה פעם, תוך שמירה על מחירים נמוכים בהשוואה למתחרים.
השדרוג המרשים ביותר שהוכנס באחרונה הואספריית התבניות החדשה שלHostinger Website Builder. יש כיום הרבה יותר תבניות איכותיות, והאפשרויות מכסות אתרים לשימושים שונים ותעשיות מרובות. השינוי הזה מצביע על כך ש-Hostinger מחויבת באמת לשיפור עקבי של בונה האתרים שלה, ואני נרגש לראות מה יגיע בעתיד.
לא תקבלו שם דומיין בחינם בתוכנית הזולה ביותר של Hostinger, אבל תוכנית Unleashed המוצעת במחיר סביר מספקת את ההטבה כמו גם אחסון בלתי מוגבל וסדרה של אינטגרציות שיווקיות שימושיות. אם אתם רוצים לבנות חנות מקוונת, תצטרכו לשדרג לאחת מתוכניות המסחר האלקטרוני. תוכלו לקרוא עוד על מסחר אלקטרוני ב-Hostinger בסקירת המומחים שלנו. לבסוף, הטבה נוספת היא שממשק המשתמש של השירות המתורגם למספר שפות.
ב- Webnodeתמצאו מבחר של יותר מ-100 טמפלטים , שחלקם מהממים וחלקם סובלים ממראה קצת מיושן. האפשרויות להתאמות אישיות של צבע ופונט צמודות כאן לכל טמפלט, ויש בהן ״צבעים משלימים״ קבועים מראש שניתן להחיל על תפריטי ניווט, כפתורים ואלמנטים אחרים.
אני מקווה שאתם יודעים אנגלית או שפה נתמכת אחרת היות שהממשק במקרה זה לא זמין בעברית נכון לעכשיו.
השירות מספק את המאפיינים החיוניים שדרושים לבניית אתר מתפקד לגמרי, אבל כדאי לדעת שאין בו אקסטות ייחודיות מכל סוג שבוא. הוא מאפשר לכם לבנות כל סוג של עמוד על ידי בחירת בלוקי תוכן מתוך מגוון קטן אבל מקיף שנמצא בעורך הבלוקים. כמו כן, במקרה של יצירת בלוג, אתם יכולים לקטרג את הפוסטים ולעדכן את הגדרות ה- SEO עבור פוסטים אינדיבידואליים.
במקרה של שימוש לצורך בניית חנות אונליין עומדת בפניכם האופציה להוסיף קטגוריות ווריאנטים של מוצרים, לעקוב אחר הזמנות ומלאי, ולהעלות קידומי מכירות או הנחות. התכנית החינמית מאפשרת לכם בדיקה של כלי המסחר המקוון של השירות אבל לא את פרסום החנות; למענו עליכם לשדרג לתכנית ה-Standardאו ליקרות ממנה.
התכנית הזולה ביותר של Webnode נקראת Limited, ויש לכך סיבה: ניתן לעשות באמצעותה רק מעט יותר מאשר יצירת אתר פשוט וחיבור דומיין פרטי. יתרה מכך, היא מאפשרת קבלת אחסון בנפח של 100MB – מספיק עבור הרבה אתרים קטנים ובלוגים אבל לא עבור אתרים גדולים ו/או עמוסי תמונות (דוגמת כאלה שמיועדים לצילום). לעומת זאת, תכנית ה-Mini מעניקה שם דומיין ללא תשלום, נפח אחסון גדול יותר, סטטיסטיקות אתר ללא הגבלה, וגישה מלאה לבונה הטפסים המותאמים. תמיכה בריבוי שפות תקפה לתכנית ה- Standard והלאה.
כל אחת מהתכניות האלה מאוד נגישה לכיס ואף מאפשרת בנייה של אתר באיכות גבוהה ללא צורך בהתפרשות על מאפיין חיוני זה או אחר. עם זאת, היות שהאחסון שלו סובל ממגבלות, מדובר בשירות שמיטיב בעיקר עם אתרים שמתחילים בקטן ונשארים שם. ניתן למצוא מידע נוסף על כל אחת מהתכניות בביקורת המומחה שלנו על Webnode.
ככל שמדובר בבחירת שירות, אתם ממש לא צריכים להגיע למצב שבו האיכותמוקרבת על מזבח המחיר הנוח. והנה, האופציות ברשימה שלנו באמת לא יאלצו אתכם להקריב דבר: בחירה בכל אחת מהן תאפשר לכם להשיג את כל המאפיינים הטובים ביותר מבלי לשבור חסכונות. כך או כל, איזו מהן הכי מתאימה לצרכים שלכם?
Wix הוא הבחירה המובילה שלי1 עבורכם במקרה שאתם מחפשים בונה אתרים איכותי שבא עם תג מחיר צנוע ועם כל מאפיין שרק אפשר לדמיין.
אם בלוגינג עומד בראש סדר העדיפויות שלכם, נסו אתWordPress.com1. שם לא תהיה לכם בעיה להתחיל את התהליך בחינם.
אם אתם חושבים על מכירת מוצרים אונליין, Weebly הוא הדרך הזולה ביותר להגיע לחנות מקוונת שמתפקדת בצורה מלאה 1.
לבסוף, אתם מחפשים משהו ספציפי שלא מופיע ברשימה, שווה לכם לבדוק את רשימת בוני האתרים המובילים שלנו . כך תגלו שרוב השירותים מגיעים עם תכנית התחלתית שנמצאת בגבולות הסביר.
Website Builder
Top Features
Wix
המתקדמים ביותר זמינים בתכנית החינמית, וישנו מבחר של מאות טמפלטים ואינטגרציות
בוני אתרים בים מציעים תכניות ללא תשלום שיכולות להיות אופציה נהדרת להתחיל אתה. עם זאת, אם אתם זקוקים ליותר ממה שתכנית כזו יכולה להציע, Hostinger Website Builder שירות הזול ביותר ברשימה ויש בו מספר מסלולים אפשריים שמחירם עומד על פחות מ-34 שקלים בחודש.
לפני קבלת איזושהי החלטה, דאגו לעבור על עמוד הקופונים, שמתעדכן בקביעות ומוקדש בוני אתרים. כך תוכלו לראות אלו שירותים מציעים את המצבעים הטובים ביותר בכל זמן נתון.
מבין כל השירותים שבדקתי, Wix מציעה את התכנית החינמית המוצלחת ביותר
.דרכה אתם זוכים לקבל גישה למאות טמפלטים, לאפשרויות עיצוב מתקדמות ול- Wix App Market; רק קחו בחשבון שכל זמן שאתם נמצאים בה, האתר שלכם יכלול מיתוג של החברה ולא תהיה לכם אפשרות לחבר דומיין מותאם אישית.
לקבלת אפשרויות נוספות, בדקו את רשימת בוני האתרים החינמיים המומלצים שלנו .
כמה עולה בניית אתר פשוט?
זה לא צריך לעלות דבר אם אתם עושים שימוש בשירותים כמו Wix, SITE123, או Weebly , שכל אחד מהם מספק גרסה חינמית מתפקדת לגמרי.
אם מה שמעניין אתכם הוא חיבור דומיין משלכם לאתר, אתם יכולים לבדוק אפשרויות בתשלום שמגיעות עם תג מחיר נמוך כמוHostinger Website Builderאו WordPress.com שמאפשרות בנייה של אתר פשוט עבור פחות מ-17 שקלים.
מהו בונה האתרים הכי קל לשימוש?
אם אתם זקוקים לשירות שיהיה גם פשוט וגם נגיש כלכלית, אני ממליצה על Wix או על SITE123. עם Wix אתם נהנים מגמישות עיצובית, ומבצעים דראג-אנד-דרופ על פני העמוד כמה שאתם רק רוצים. SITE123, לעומת זאת, מעט יותר פשוט; הוא מספק גריד מותקן מראש לארגון בלוקי התוכן של האתר אבל גם מגביל את מבחר אפשרויות העיצוב שאתם יכולים לנצל.
את נושא נוחות השימוש ונקודות השוואה אחרות תוכלו למצוא בדירוג בוני האתרים שלי ל-2020 – בדקו אותו כדי ללמוד יותר
סופיה היא כותבת, עורכת ואסטרטגית תוכן עצמאית המתמחה בשיווק דיגיטלי ובתוכן B2B לעסקים קטנים/יזמים. כשהיא לא עסוקה בעבודה, ניתן למצוא אותה משוטטת בחנויות ספרי יד שניה או צופה בפינגווינים בגן החיות של סן דייגו.
אנחנו בודקים את כל תגובות המשתמשים תוך 48 שעות כדי לוודא שהם מאנשים אמתיים כמוכם. אנחנו שמחים שהמאמר הזה היה שימושי עבורכם - נעריך את זה אם תספרו עליו לאנשים נוספים.
שתפו את הרשומה הזו מהבלוג עם חברים וקולגות ממש עכשיו:
Thank you, , your comment was submitted successfully!
We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.
תודה על ההרשמה!
פעם בחודש תקבלו עצות, טריקים, ותובנות מעניינות שיעזרו לכם לשפר את ביצועי האתר שלכם ולהגיע ליעדי השיווק הדיגיטלי שהצבתם לעצמכם!