💰 Der er behov for bedre og stærkere investeringer i dansk life science, hvis branchen skal leve op til regeringens Strategi for life science frem mod 2030 💰 Derfor er vi stolte over, at Danish Life Science Cluster er blevet udpeget til at overtage driften af netværket Life Science Invest! Netværket arbejder for at tiltrække flere og stærkere investeringer på life science-området - og for at modne investorer og vejlede om funding inden for healthtech, medtech og biotech. Life Science Invest er startet af Jesper Højberg Christensen, business angel og chefredaktør på Bootstrapping.dk. Allerede i det første år har netværket vokset sig stærkt - bl.a. i samarbejde med DTU Science Park, DTU Entrepreneurship og Novo Nordisk Foundation. - Når vi ser på investeringer inden for medtech-innovation, gør det en stor forskel, at vi arbejder sammen på tværs. Det er fantastisk, at 250 deltagere har interageret med hinanden i Life Science Invest allerede i løbet af det forgangne år, siger Steen Donner, CEO i DTU Science Park. - Vi ser frem til at fortsætte arbejdet for at øge investorernes viden og forståelse ved fx at samle danske og internationale eksperter, siger Diana Arsovic, CEO i Danish Life Science Cluster . Hør mere hos Signe Ulrik Holm i Danish Life Science Cluster .
Danish Life Science Cluster
NGO'er
Danmarks nationale klynge for life science og velfærdsteknologi
Om os
Vi samler virksomheder, videnmiljøer, hospitaler, kommuner og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi. Gennem ambitiøs samarbejde på tværs af sektorer bringer vi viden og forskning i brug i virksomhederne, så der skabes nye innovative løsninger og produkter til gavn for sundhedsvæsen og borgere. Danish Life Science Cluster er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.
- Websted
-
http://www.danishlifesciencecluster.dk
Eksternt link til Danish Life Science Cluster
- Branche
- NGO'er
- Virksomhedsstørrelse
- 11-50 medarbejdere
- Hovedkvarter
- 1165 København K
- Type
- Nonprofit
- Grundlagt
- 2021
- Specialer
- Innovation, Iværksætteri, Internationalisering, Netværk, Videnoverførsel, Bæredygtighed, Vækst, Forskning, OPI, Partnerskaber, Life Science, Velfærdsteknologi, Sundhedsdata og Samarbejde
Beliggenheder
-
Primær
Nørregade 7b
1165 København K, DK
Medarbejdere hos Danish Life Science Cluster
-
Thomas Bech Hansen
Executive Vice President at FORCE Technology
-
Kim Domela Kjøller
-
Julie Enevold Brooker
Country Director Denmark, Johnson & Johnson Innovative Medicine | Transforming Healthcare | Valuable Private-Public Partnerships | Innovation Through…
-
Helene B.
Innovation, social science
Opdateringer
-
✔️ Det første salg. ✔️ Ny strategisk partner. ✔️ Hård data til at dokumentere løsningen samt værdifuld læring om at drive forretning. Dette er nogle af de gevinster, deltagerne i et lærende forretningsforløb i Danish Life Science Cluster har fået. Tak til de mange eksperter og de 15 virksomheder, som har været en del af forløbet. Læs her om virksomhederne MindYouSolutions, Completion og Nuance - og læs hvad Annelie Ottesen, Andreas Aurorian og Daniel Viholm har fået med fra forløbet. Hør mere om andre udviklingsforløb hos Marlene Højstrup Jensen og Jens Just i Danish Life Science Cluster Pitch&Panel er støttet af Den Europæiske Union.
Forløb med forretningsudvikling har sat skub i iværksættere - Danish Life Science Cluster
https://www.danishlifesciencecluster.dk
-
Udvikling af AI-løsninger er dyrt. Få gratis adgang til funding og sparring 💰 Den 4. december 2024 kl 9-10 kan du være med på webinar og høre om mulighederne for at få tilskud og sparring fra EU, Innovation Fund Denmark og AI-Boost. Du får også tips til ansøgningsprocessen, og du kan møde Sara Lopez Alaguero fra Yuman, der har opnået støtte til udvikling af en innovativ robot, som hjælper sygeplejersker med at transportere udstyr rundt på hospitalerne 🤖 Se hele programmet og tilmeld dig gratis her 👉 https://lnkd.in/gmGiPAue Per Nygaard, Erhvervshus Hovedstaden Maria Tørnsø Østergaard, Greater Copenhagen EU Office Signe Ingholt-Gaarde, Erhvervshus Hovedstaden Karen Lindegaard, Danish Life Science Cluster AI-Boost er støttet af EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
-
Velkommen til to nye medlemmer i Danish Life Science Cluster - vi glæder os til samarbejdet! 🤝Lemvig Kommune 🤝Ikast-Brande Kommune FÅ MEDLEMSFORDELE 🍀 Skal I også være en del af foreningen Danish Life Science Cluster og få særlige medlemsfordele - som fx rabat til arrangementer, adgang til vores netværksgrupper, sparring, matchmaking, deltagelse i innovationsprojekter m.m? ✅ Bliv medlem i dag her https://lnkd.in/dsKPHYtT ❓Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om medlemskab, så kontakt vores Community Managers Jens Just eller Lotte Aagaard Kappel.
-
Det kan være en stor mundfuld at være forælder eller anden pårørende til børn med mentale udfordringer. Men nu skal en nyt AI-genereret avartar hjælpe med at træne voksne i at kommunikere med børn, der lider af svære følelser og problematisk adfærd. - Vi har i forvejen gode erfaringer med at anvende AI til social bevidsthed, og vi ser frem til at lære, om vores værktøj også kan bruges til støtte for forældre, omsorgspersoner og andre voksne, der omgås børn med disse mentale udfordringer, siger Paula Petcu, CEO, Interhuman AI. Psykolog Nicole Lønfeldt ser frem til at teste, hvordan forældre og sundhedspersonale tager imod AI-forældre-træneren. Projektet er et samarbejde mellem virksomheden Interhuman AI og Forskningsenheden ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Hovedstaden. Samarbejdet er en del af Erhvervsfyrtårn Life Science, som er støttet af Den Europæiske Union.
Ny AI-løsning skal hjælpe voksne med at kommunikere med børn, der lider af svære følelser og problematisk adfærd - Danish Life Science Cluster
https://www.danishlifesciencecluster.dk
-
Tak til alle jer der deltog i Erhvervsfyrtårn Life Sciences Behovsbazar i Aalborg. Dejligt at opleve nysgerrigheden!👀 – Nysgerrighed fra både repræsentanter fra virksomhederne og fra det offentlig. Nysgerrighed med det samme mål; nemlig at skabe bæredygtige løsninger, som kan tale ind i udfordringerne inden for mental mistrivsel. Er særligt tak til oplægsholderne: Anna Sofie Kjærgaard Hansen fra Bedst for Os (Psykiatrien, Region Nordjylland), Andreas Lindegaard Jakobsen fra Aalborg Universitet og Rikke Rugholt og Lone Rositta Hørstrup fra SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed. Er jeres virksomhed eller organisation også interesseret i nye løsninger til mental sundhed? Så deltag på vores informationswebinarer og hør mere om fundingmulighederne fra Erhvervsfyrtårn Life Science. Deltag enten 3. dec. https://lnkd.in/dmQD7SKg eller 7. januar https://lnkd.in/dCBxw9hA Medfinansieret af Den Europæiske Union.
-
Vellykket implementering – hvordan bliver vi modige og fleksible nok? Dette er temaet på Når Innovation Lykkes - på tværs 2025, hvor vi for 6. gang samler virksomheder med spændende løsninger, beslutningstagere og ledere fra kommuner og hospitaler, videninstitutioner, sundhedsmedarbejdere, studerende m.fl. til den årlige innovationsdag i Nordjylland. Læs mere og køb billet her 👉🏻 https://lnkd.in/d8AuASr4 📆 9. april 2025 ⌚️10:30 - 17:30 📍Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN), Aalborg 👉🏻Hør inspirerende oplæg og cases fra virksomheder, kommuner og hospital m.fl. 👉🏻Mød udstillere med innovative løsninger til sundhedssektoren 👉🏻Besøg TÆNK NYT og se 'morgendagens' løsninger 👉🏻Lyt til paneldebat med inspirerende personer fra region, kommune og virksomhed samt politikere 👉🏻Kig forbi Sparringsbaren – hvor du hele dagen kan få en forfriskning og god snak med den lokale borgmester eller andre ildsjæle fra sundhedssektoren og erhvervslivet 👉🏻Skab nye relationer og udvid dit netværk 🔔Følg Når Innovation Lykkes - på tværs på LinkedIn og hold dig opdateret med talere, udstillere m.m. For spørgsmål og information om arrangementet, kontakt Simone Walther Timmermann, Danish Life Science Cluster 🤝Når Innovation Lykkes - på tværs 2025 er arrangeret af Danish Life Science Cluster og byLink - Healthcare Innovation i samarbejde med Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN), Region Nordjylland, Aalborg Kommune, Frederikshavn Kommune (Municipality of Frederikshavn), able nordic a/s og Measurelet. Arrangementet er medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. #NIL25 #sundhedsinnovation #implementering #OPI
-
Skal du søge om patent på dit produkt? Få tilskud til omkostninger forbundet med dit patentansøgningsforløb 💰 Patenter fylder rigtig meget hos SMVerne og er en dyr post. En patentvoucher fra de regionale erhvervshuse dækker tilskud til udgifter, der er relateret til et patentansøgningsforløb. ⚠️Søg næste runde fra Erhvervshus Nord 26. november kl 9. Vær opmærksom på, at du har et gyldigt IP-certifikat, inden du skal ansøge. Patentvoucherne udstedes efter et først-til-mølle princip. Læs mere og søg her https://lnkd.in/gx4mP4HZ Vil du vide mere om patentvoucher? Kontakt @Louise Schmidt, projektkoordinator, Erhvervshus Nordjylland. Er du medlem af Danish Life Science Cluster kan du også henvende dig til Freja Bertelsen eller Signe Ulrik Holm.
Patentvoucher
easypro.dk
-
Reducér hygiejnebrud – optimér dine rengøringsprocesser 🦠 Hygiejnebrud i life science-industrien er dyrt – især når de først opdages sent i produktionen. Rutinemæssig rengøring er ressourcekrævende, men innovative løsninger gør det nu lettere og mere bæredygtigt! Deltag i 'Keeping it Clean – New cleaning and hygiene solutions' og se innovative tilgange inden for hygiejnevedligeholdelse, hør ekspertoplæg og deltag i diskussioner om løsninger og samarbejdsmuligheder. 📆 28. november 2024 ⌚️14:00 - 17:00 📍Helix Lab, Kalundborg Gratis tilmelding 👉🏻 https://lnkd.in/gqk8r8d6 Oplæg v/ Anette Birck, Serafim Bakalis, Hüsnü Aslan, Natacha Holmud. Dette event er for dig, hvis: 🦠 Din virksomhed har brug for effektive, bæredygtige rengørings- og hygiejneløsninger til produktionen 🦠 Du leverer løsninger og søger forskningsbaseret inspiration til at udvikle dine produkter For spørgsmål om arrangementet kontakt Mogens Riber, Roskilde Universitet Arrangeres af Knowledge Hub Zealand, Roskilde University, Danish Life Science Cluster og er af medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.
-
Kan patienter modtage nok information fra videoer og tekst til at give et velinformeret samtykke? Det er Nationalt Center for Etik ved at undersøge - og Danish Life Science Cluster er med til at levere erfaringer. Innovationsprojektet PhaseV Health studies er netop nu ved at afprøve, om en række informative videoer giver viden nok til, at forsøgspersoner, ved at se en informationsvideo, kan sige ja til at være med hjemme fra deres egen stue. Hør om forsøgsordningen fra Kasper Bendix Johnsen, sektionsleder i Nationalt Center for Etik, Thomas Lethenborg, Monsenso og Frederik Knud Nielsen, Novartis.
Projekt tester ny forsøgsordning – kan patienter give samtykke til kliniske forsøg via en skærm? - Danish Life Science Cluster
https://www.danishlifesciencecluster.dk