Access2Markets

Vienti EU:sta, tuonti EU:hun
– Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Access2Markets-sivuston kautta löytyy tietoa kolmansien maiden kanssa käytävään kauppaan liittyvistä asioista, kuten tulleista, veroista, menettelyistä, muodollisuuksista ja vaatimuksista, alkuperäsäännöistä, vientitoimenpiteistä, tilastoista ja kaupan esteistä. Sivustolta löytyy myös keskeiset tiedot, joita tarvitaan palvelukaupassa sekä sijoituksissa ja hankinnoissa kolmansissa maissa. Sillä kerrotaan myös siitä, mitä etua EU:n kauppasopimuksista on, ja esitellään esimerkkitapauksia kauppasopimuksia hyödyntäneistä yrityksistä. Access2Markets helpottaa yrityksesi tuontia ja vientiä.

Keskitetty asiointipiste

Oletko kohdannut kaupan esteitä? Ota yhteyttä, ja me autamme.

Keskitetty asiointipiste on Euroopan komission kauppapolitiikan pääosaston yhteyspiste kaikille EU:n sidosryhmille, joilla on markkinoillepääsyyn liittyviä ongelmia kolmansissa maissa tai jotka toteavat, että kestävyyssitoumuksia ei noudateta.

Korostetut elementit

Tapahtumat

Uutiset

  • Uutiset 06 helmik. 2025

    Tutkimus pk-yritysten kansainvälistymisstrategiasta Euroopan unionissa

    Laajentuminen kansainvälisille markkinoille Euroopan ulkopuolella on pk-yrityksille keskeinen mahdollisuus saavuttaa kasvua ja parantaa kilpailukykyä, kuten kestävää ja digitaalista Eurooppaa koskevassa EU:n pk-yritysstrategiassa korostetaan vuonna 2020.

  • Uutiset 29 tammik. 2025

    Small Business Champions -kilpailu

    Kansainvälinen kauppakamari (ICC), Kansainvälinen kauppakeskus (ITC) ja Maailman kauppajärjestön mikroyrityksiä sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä käsittelevä epävirallinen työryhmä (WTO MSME Group) yhdessä YK:n kauppa- ja kehitysjärjestön (UNCTAD) kanssa peräänkuuluttavat innovatiivisia ideoita, jotka auttavat pienyrityksiä osallistumaan kiertotalouteen ja edistämään sitä.

  • Uutiset 15 tammik. 2025

    Viimeaikaisia alv-muutoksia eräissä EU:n jäsenvaltioissa

    Slovakiassa sovelletaan 1. tammikuuta 2025 alkaen uusia alv-kantoja, kun taas muut jäsenvaltiot, kuten Kypros ja Espanja, ovat toteuttaneet muutoksia alv-kantojensa kohdentamisessa kulutustavaroihin.